Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Dziś już żniw nie będzie
Al Koholik
25-08-2010, 22:21
W końcu wyszedłem z aparatem w plener... i odważyłem się strzelać pod słońce :wink:
*
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/images/05318019592091798657.jpg)
*
A masz cos ze sloncem za plecami???
Podloga ciekawa a swiatlo ladniutkie, wiec sadze ze banalna fotografia ze sloncem wypadnie lepiej.
Nie do konca podoba mi sie ta ciemnica......choc kadrowo fajnie;)
Grześka nie słuchaj. On nie rozróżnia ciemnego i jasnego :D Jest świetnie jak jest. Przy słońcu zza pleców straci klimat
Al Koholik
25-08-2010, 22:33
A masz cos ze sloncem za plecami???
Podloga ciekawa a swiatlo ladniutkie, wiec sadze ze banalna fotografia ze sloncem wypadnie lepiej.
Nie do konca podoba mi sie ta ciemnica......choc kadrowo fajnie;)
Zrobiłem wersję jaśniejszą ale mi się nie podobała więc przyciemniłem i tak wg mnie jest lepiej.
Czaiłem się na samotnego dąbka stojącego na tym polu ale jak na złość słońce zaszło za chmurę i z dębu lipa :wink: potem jak słońce przebiło się przez chmury to dąbek stał już w cieniu i jedyne co mogłem to strzelać pod słońe.
Mnie się podoba takie spojrzenie pod słońce :-)
Grześka nie słuchaj. On nie rozróżnia ciemnego i jasnego :D
A jak nazwac te chorobe? Swiatlonizm??;):mrgreen:
Zrobiłem wersję jaśniejszą ale mi się nie podobała więc przyciemniłem i tak wg mnie jest lepiej.
Czaiłem się na samotnego dąbka stojącego na tym polu ale jak na złość słońce zaszło za chmurę i z dębu lipa :wink: potem jak słońce przebiło się przez chmury to dąbek stał już w cieniu i jedyne co mogłem to strzelać pod słońe.
Wiesz, jak lubisz tak robisz;)
Wlasnei czesto tak jest, czekasz na ten moment, a chmurzyska na horyzoncie wysztko psuja.....:(
Słonko w mocnym punkcie ale nie ...wszechmocne.
Zdjęcie podoba się.
Sebastianito
25-08-2010, 22:42
Wszystko cacy tylko ta gwiazdka ze sigmy... kiedys mi sie podobala a teraz juz nie... ale zdjecie zacne... Takie lubie...
Jest fajnie i fajnie ,ze przyciemnione , ja tak lubie i tak moim zdaniem niech zostanie! SWietnie!
Kordian d70
25-08-2010, 22:50
świetne zdjęcie ;-)
Tomek Konopka
25-08-2010, 22:50
rzadko tu zaglądam. ale to zdjęcie mnie powala :) oczekujące cały dzien na żniwa źdźbła kładą się spać , może jutro :)
Świetnie wyszło,
fajna gwiazdka. ;)
Al Koholik
25-08-2010, 23:09
Świetnie wyszło,
fajna gwiazdka. ;)
Wszystko cacy tylko ta gwiazdka ze sigmy... kiedys mi sie podobala a teraz juz nie... ale zdjecie zacne... Takie lubie...
Sebastian ma rację, ta gwiazdka jest paskudna :evil:
Sebastian ma rację, ta gwiazdka jest paskudna :evil:
zgadzam się niestety gwiazdka do d..y ale fotka dobra, ma klimat, a kłosy wyszły Ci rewelacyjnie :)
Mnie się podoba, ale może dlatego, że widziałem zbyt mało zdjęć tego typu. ;)
.... ciekawie to wygląda, ...... trochę drażni ten turkus w PG
Lubię gwiazdki i ta jest ciekawa
Al, ogladam to w domu.....zwracam honor! Super!
Nikonozaur
26-08-2010, 09:16
Tak, sigmowa gwiazdka kiepsko wygląda, ale zdjęcie zrobiłeś dobre, fajnie światełko zagrało na kłosach i w ogóle podoba mi się.
ładnie, kłosy mi się podobają
jacekz40
26-08-2010, 11:28
ładnie, kłosy mi się podobają
dokładnie :) główny atut fotki...te kłosy
igusiek21
26-08-2010, 11:31
swietne ujecie
Oj tak, kłosy robią to zdjęcie :)
Ładny kadr , bdb obróbka.
Kupuję całość, łącznie z gwiazdką. Bardzo dobre zdjęcie.
Master95
26-08-2010, 22:59
Kupuję całość, łącznie z gwiazdką. Bardzo dobre zdjęcie.
Zgadzam się w 100%
spiritwood
26-08-2010, 23:05
Bardzo mi się podoba. Parę razy podchodziłem do pola kukurydzy podczas zachodu słońca - niestety rezultaty nie napawały dumą...
W celach edukacyjnych (bez żartów) chętnie zobaczyłbym obrazek prosto z puchy... Dobrze, dobrze, nie nalegam ;)
ssimon1978
26-08-2010, 23:08
AL ja moim skromnym zdaniem swietna nietuzinkowa fotografia piekne szczegoly bomba
pozdro szymon