PDA

Zobacz pełną wersję : Poszukuję stroju - wypożyczalnia?

Leatherface
25-08-2010, 20:31
W niedalekiej przyszłości będe robił kilka jajcarskich sesji foto. Już teraz wiem, że do jednej będe potrzebował stroju goryla (rozmiar dla dorosłego najlepiej). Szukam po wypożyczalniach w internecie ale nie mogę znaleźć. W sklepach ze strojami są, ale cena min. 200zł a ja go potrzebuję na jednorazową akcję.

Pytanie - znacie może jakąś wypożyczalnie z fajnymi strojami? W innym wypadku - czy mogę kupić taki strój a potem zwrócić go w ciągu 10dni?

Greg77
25-08-2010, 21:46
W niedalekiej przyszłości będe robił kilka jajcarskich sesji foto. Już teraz wiem, że do jednej będe potrzebował stroju goryla (rozmiar dla dorosłego najlepiej). Szukam po wypożyczalniach w internecie ale nie mogę znaleźć. W sklepach ze strojami są, ale cena min. 200zł a ja go potrzebuję na jednorazową akcję.

Pytanie - znacie może jakąś wypożyczalnie z fajnymi strojami? W innym wypadku - czy mogę kupić taki strój a potem zwrócić go w ciągu 10dni?

Kurka, jestes z Lodzi i masz problem ze strojami??? Chlopie filmowka pod nosem, nikogo nie znasz??
A jak nie to teatry itp. gadac z cieciem, garderobiana itp.

Leatherface
25-08-2010, 22:12
Najciemniej pod latarnią ;) Na filmówce mam jedną znajomą, może pomoże faktycznie.

A jak z tym zwrotem zakupu z internetu w ciągu 10 dni? To się tyczy każdego przedmiotu?

Motorniczy
25-08-2010, 23:31
Kurka, jestes z Lodzi i masz problem ze strojami??? Chlopie filmowka pod nosem, nikogo nie znasz??
A jak nie to teatry itp. gadac z cieciem, garderobiana itp.

No własnie ...

Greg77
26-08-2010, 01:23
Najciemniej pod latarnią ;) Na filmówce mam jedną znajomą, może pomoże faktycznie.

Widzisz w Poznaniu to moze bym cos ugral z teatru,ale w Lodzi to ja znajomkow nie mam, co innego z Lodzi:D:D:D

jak z tym zwrotem zakupu z internetu w ciągu 10 dni? To się tyczy każdego przedmiotu?

Eee ta droga to moze sie zle skonczyc:D

grudzinsky
26-08-2010, 03:59
pojedz do Poznania ;)
Teatr Wielki (opera) ma na obrzeżach miasta zaplecze. bardzo czesto z niego korzystalismy jak pracowalem w Poznaniu w jednym z wydawnictw. bralismy od nich stroje do roznych akcji promocyjnych ;) czy stroj goryla beda meli tego nie wiem, ale warto do nich zadzwonic ;)
0618483027
ul. Polska 116, 2 piętro ;)

Leatherface
26-08-2010, 10:22
dziękuje za pomoc :)

maciey75
26-08-2010, 11:56
W 2 godziny dojedziesz do Warszawy - http://www.aladyn.waw.pl/ - sporo maja ale troche trzeba przebic sie przez miasto.

Do Pozka masz autostrade wiec tez 2 godzinki i jestes na miejscu tylko w tego co pamietam wypozyczalnia jest w drugiej strony niz wlot z autostrady.