PDA

Zobacz pełną wersję : aktualizacja www - help!

rockabilly
25-08-2010, 16:28
witam Was,

Sprawa wydaje się prosta ale nie dla takiego "informatyka" jak ja.
Otóż gość który robił mi www w tej chwili zamarł zupełnie i kontaktu z nim brak - nie odbiera telefonów, nie odpowiada na maile ..no coż - bywa. moze ma jakieś problemy- nie wnikam.

Stronke mi zrobił i jakies starocie tam powrzucałem z początku ale teraz należy się stronie gruntowny lifting tj. aktualizacja fot, dopisanie kilku firm wspolpracujących, moze lekka korekta graficzna - wlasciwie dopieszczenie jej...

i tu problem bo mam dostęp do panela administracyjnego ale za cholerę nie "czaję" jak sobie zrobić dobrze:]

może znajdzie się ktoś kto by zerknął ? stronka robiona wg szalbonu joomla czy coś takiego.
najlepiej na pw poproszę jakąś dobrą duszę- oczywiście nie za free aby był wilk cały a owca syta:)

do modów: Panowie, liczę że ktoś mi pomoże więc niech ten poscik powisi ze dwa dzionki a później won z nim:)

dzięks!!

fjerzy
25-08-2010, 16:50
na początek podaj adres strony, potem zobaczymy, co dalej. możesz pisać na pryw.

Michał Jędrak
25-08-2010, 17:33
Podaj adres strony. Ja co prawda na Wordpressie siedzę, ale to w sumie podobne... Skąd jesteś? Bo jeśli gdzieś blisko to wpadnij i sobie na stronkę popatrzymy.

rockabilly
25-08-2010, 18:05
kolego fjerzy....nie mogę do ciebie wyslac pw- sprawdz czy masz miejsce w skrzynce

fjerzy
25-08-2010, 18:54
kolego fjerzy....nie mogę do ciebie wyslac pw- sprawdz czy masz miejsce w skrzynce

Miejsce jest, ale pisz proszę na [email protected]

snakemaycry
25-08-2010, 21:58
W razie co, też chętnie mogę pomoc, ale sądzę że koledzy sobie poradzą :) W razie co PW.

sidek
25-08-2010, 22:29
.. na co dzień zajmuję się takimi sprawami, także jak coś to pisz na PW.

rockabilly
28-09-2010, 13:07
i już załatwione.

z tego miejsca serdeczne dzięki wszystkim kolegom którzy zdeklarowali się mi pomóc ale z racji odległości wybrałem kolegę snakemaycry i jemu należą się szczególne słowa pochwały.

Stronka zmieniona, zaktualizowana i poprawiona po poprzedniku.
Wszystko w miłej i życzliwej atmosferze.

Zatem jeśli chcecie coś zaktualizować,zmienić w swoich www polecam Pawła - SNAKEMAYCRY.

rockabilly

snakemaycry
28-09-2010, 21:28
Atmosfera faktycznie mila :) Również dziękuję za współpracę, rekomendację i pozdrawiam.