Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Wspomnienie plaży...
... i palm . Tylko czy za bardzo po oczach nie daje?
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://a.imageshack.us/img830/174/parasolki2c.jpg)
Krzywo jest.
Co konkretnie jest krzywo? Bo pion jest gdzie ma być. Przynajmniej moim zdaniem.
cogscientist
25-08-2010, 16:06
Co konkretnie jest krzywo? Bo pion jet gdzie ma być. Przynajmniej moim zdaniem.
Zazwyczaj horyzont, także i tym razem.
Za pomysł plus moim zdaniem.
Zazwyczaj horyzont, także i tym razem.
Ale poza horyzontem są inne punkty orientacyjne. Przynajmniej jeśli chodzi o horyzont niepłynny.
Co konkretnie jest krzywo? Bo pion jest gdzie ma być. Przynajmniej moim zdaniem.
krzywy jest horyzont, a fotka ma dziwną tonację bardzo kolorowy dół nie zgrywa się z górą :)
Al Koholik
25-08-2010, 20:01
Mnie tu absolutnie krzywy horyzont nie wadzi, a wręcz przeciwnie. Odnoszę wrażenie, że podkreśla on "absurdalność" :wink: tego zdjęcia. Kolorystyka tylko mi nie odpowiada. Jest za ciepło.
krzywy jest horyzont
mogę Cię uspokoić, że nie. Po prostu ukształtowanie terenu jest takie, a nie inne.
Hmm... dla uwiarygodnienia dodał bym jakiś parawan czy leżak albo koc ale pomysł jest..., a co do poziomu to zawsze patrze na chmury bo horyzont to różnie.
Hmm... dla uwiarygodnienia dodał bym jakiś parawan czy leżak albo koc ale pomysł jest..., a co do poziomu to zawsze patrze na chmury bo horyzont to różnie.
albo pół szklanki browarka..... To by dopiero było wspomnienie plaży.
mogę Cię uspokoić, że nie. Po prostu ukształtowanie terenu jest takie, a nie inne.
?? prosty ?? to powodzenia życzę. Zdjęcie takie na siłę, nie podoba się.
?? prosty ?? to powodzenia życzę. Zdjęcie takie na siłę, nie podoba się.
za życzenia dzięki. Czemu na siłę? Co do prosto czy nie - zawsze można na max powiększyć i sprawdzić choćby krawędzią przeglądarki. Przynajmniej tak mi się zdaje. Ale zapewne się mylę.
....... a fotka ma dziwną tonację bardzo kolorowy dół nie zgrywa się z górą :)
..... no i ten lasek przypadkiem nie był zielony?
......... chyba, ze to syndrom "powracającego z wycieczki do .....", wtedy jest OK :mrgreen: