PDA

Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] "manometry"

bluberry79
24-08-2010, 22:27
...w "ciufie"...?

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img825.imageshack.us/i/mano2.jpg/)

woda
25-08-2010, 17:49
Rozumiem konwencję ale zdałoby się trochę ostrzej. No i sam manometr słabo wyszedł. Mało widać. Kadrowałbym jednak może trochę bardziej w prawo. Lewa strona jest w tej chwili zbyt pusta.
Sam pomysł bardzo fajny.

Duder
26-08-2010, 00:42
Pomysł fajny,do manometru trzeba by polara użyć,albo zmienić kąt.Gdyby nie tytuł można by nie zwrócić nań uwagi.A dlaczego liczba mnoga?Przecież jest tylko jeden.
BTW czy "ciufa" to ciuchcia?I dlaczego nie w dziale technika?

bluberry79
26-08-2010, 16:41
Pomysł fajny,do manometru trzeba by polara użyć,albo zmienić kąt.Gdyby nie tytuł można by nie zwrócić nań uwagi.A dlaczego liczba mnoga?Przecież jest tylko jeden.
BTW czy "ciufa" to ciuchcia?I dlaczego nie w dziale technika?

...bardziej chodziło mi o te czerwone pokrętła niż o sam manometr, ale specjalistką w tej dziedzinie nie jestem i nawet nie mam pojęcia do czego służy te 5 czerwonych pokręteł...
...w sumie racja, to powinno znaleźć się w dziale techniki...
dzięki

telly
27-08-2010, 23:39
Przypomina jedną z fot z "Siedmiu kroków Scotta Kelby'ego".
Zaglądnij, przemyśl i może spróbuj podejść do tematu jeszcze raz.

bluberry79
28-08-2010, 18:06
Przypomina jedną z fot z "Siedmiu kroków Scotta Kelby'ego".
Zaglądnij, przemyśl i może spróbuj podejść do tematu jeszcze raz.

wzruszające!...dzięki za prze...mądre słowa...widzę że osoba "telly" o 561 postach wie już naprawdę wszystko o dobrej fotografii...
...takich mentorów więcej nam potrzeba...

...twój komentarz nie wnosi nic do zdjęcia...nawet nie napisałeś co Ci się nie podoba?!
...chodzi mi tylko konstruktywną krytykę...

thnks

telly
29-08-2010, 01:58
Świetne zdjęcie, fantastyczna kompozycja, doskonała asymetria, super kolorki, genialna niesymetryczna winieta, rewelacyjnie ostrzone na boczną ściankę, mgiełka miodzo. :)

Na prawdę świetna fotografia architektury, chciałbym taką mieć na ścianie.
:)