Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Dal
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/08/L100502020Dal-2.jpg
źródło (http://wpk.eltrakon.pl/L1005020%20Dal.jpg)
wisisz mi nurofen!
Podaj adres do wysyłki.
misiobudrysio
24-08-2010, 21:57
zdjecie otwieralo sie tak wolno ze juz se pomyslalem "lo matko co to za szajs"
ale jak juz sie cale pokazalo to powiem ze pomyslowe
mi sie podoba
pozdr.
ostrytux
24-08-2010, 22:00
Pomysł znany ;) niemniej do mnie trafia - podoba mi się.
JaroPienza
24-08-2010, 22:06
zaczynając oglądanie od góry miałem wrażenie że okularów zapomniałem,ale potem się mile zaskoczyłem.Bardzo fajna praca
Pomysł znany ;) niemniej do mnie trafia - podoba mi się.
Pomysły w fotografii i w ogóle w sztuce znane są w 99.99%.
Pozostałe 0.01% może i czasem ląduje w albumach, ale w 99.99% w koszu... ;)
Dziękuję za komentarze.
ostrytux
24-08-2010, 23:17
Pomysły w fotografii i w ogóle w sztuce znane są w 99.99%.
Pozostałe 0.01% może i czasem ląduje w albumach, ale w 99.99% w koszu... ;)
Niby tak, ponoć wszystko już zostało zrobione - teraz tylko albo to interpretujemy po swojemu albo coś/kogoś podświadomie/świadomie naśladujemy :)
Fotografia jest jak opowieść - niepodobna za każdym razem używać neologizmów i oryginalnych środków stylistycznych. Istotą sprawy jest wyłącznie to, czy ktoś ma coś ciekawego do opowiedzenia ;)
Fotografia jest jak opowieść - niepodobna za każdym razem używać neologizmów i oryginalnych środków stylistycznych. Istotą sprawy jest wyłącznie to, czy ktoś ma coś ciekawego do opowiedzenia ;)
Marcinie, co dobrego serwują w Chorwacji? :D
Badyl i bez dedykacji? ;)
Miło, sielsko. Na tapetę z nim. :)
Badyl i bez dedykacji? ;)
Miło, sielsko. Na tapetę z nim. :)
Dedykuję badylkowi. ;)
Marcinie, co dobrego serwują w Chorwacji? :D
Tym razem namierzyłem wyjątkowo ambitną, anyżkową Travaricę - zbliżoną w smaku do Ouzo, acz wytrawniejszą, w skandalicznie niskiej cenie (30 kun za 1 litr - ok. 18PLN) ;)
Rąbnąłem też niezłego odojaka z rusztu (ssący prosiaczek), tradycyjnie zażeram się świeżymi figami prosto z drzewa - idealne pod kozi serek i kieliszek wina, nie wspominając o owocach morza w szerokim asortymencie.
Jest śródziemnomorsko, nago, upalnie - ogólnie da się wytrzymać...
maniak666
25-08-2010, 00:08
zaczynając oglądanie od góry miałem wrażenie że okularów zapomniałem,ale potem się mile zaskoczyłem.Bardzo fajna praca
A ja, że czas do okulisty. A zdjęcie? Na tak.
Tym razem namierzyłem wyjątkowo ambitną, anyżkową Travaricę - zbliżoną w smaku do Ouzo, acz wytrawniejszą, w skandalicznie niskiej cenie (30 kun za 1 litr - ok. 18PLN) ;)
Rąbnąłem też niezłego odojaka z rusztu (ssący prosiaczek), tradycyjnie zażeram się świeżymi figami prosto z drzewa - idealne pod kozi serek i kieliszek wina, nie wspominając o owocach morza w szerokim asortymencie.
Jest śródziemnomorsko, nago, upalnie - ogólnie da się wytrzymać...
No tak... I do tego Forum w Jabłku. :D
Pozostaje czekać na jakieś effekta obrazkowe, których nie skasujesz jako kustosz swej fotograficznej... lecz zachowasz jako fotograf i malarz duchem i ciałem. ;)
...... zmieniłbym lornetkę, tylko jeden okular działa, ..... ale też ledwo daje radę.
W Busku na targu widziałem takie z noktowizorem. :smile:
Pozdrawiam.
...... zmieniłbym lornetkę, tylko jeden okular działa, ..... ale też ledwo daje radę.
W Busku na targu widziałem takie z noktowizorem. :smile:
Pozdrawiam.
Zamast o noktowizorze pomyśl o piorunochronie. Po niego nie będziesz musiał jeździć do Buska. ;)
malasana
25-08-2010, 08:43
Mi sie podoba to zdjecie.
Niezbadane są Wyroki Wasze.
Myślę, że z tym zdjęciem wygrałbyś taką jedną bitwę - "Krajobraz kreatywnie na f/2.8". Bardziej kolorowy badyl by mi pasował, ale ogólnie podoba mi się najbardziej z Twoich prac z małą GO.
Myślę, że z tym zdjęciem wygrałbyś taką jedną bitwę - "Krajobraz kreatywnie na f/2.8". Bardziej kolorowy badyl by mi pasował, ale ogólnie podoba mi się najbardziej z Twoich prac z małą GO.
Dziękuję. :)
Już wyżej napisałem i chyba będę powtarzał częściej: niezbadane są... ;)
Bitwę obserwowałem z dużym zainteresowaniem. Ale nie startowałem, bo zostałbym zdyskwalifikowany z powodu F szerszego niż 2.8. :D
Nikonozaur
12-01-2012, 11:25
Odkopię, bo podoba mi się w równej mierze co "KDnD", akurat byłby piękny komplecik. Jakoś mi to umknęło, dzięki Aniu_G za linka. ;)
National
12-01-2012, 12:40
Fajne, ciekawe i pomysłowe ale mam wrażenie że już gdzieś takie coś widziałem ;)