Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Najzwyklejszy prosty portret by [Pimps]
Witam Wszystkich.
Wczoraj do mojej córy przyszła w odwiedziny koleżanka i powstał taki pamiątkowy portrecik.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.h.tar.pl/Wiktoria_23_08_2010_01PSmr.jpg)
Mina wydaje się strasznie wymuszona...
choc zrobie ci zdjecie...
stan tu i sie usmiechnij
.....
S4INT i hanibal - dzięki za wasze uwagi. Faktycznie nie jest to profesjonalna modelka macie racje, a może coś na temat techniki podpowiecie?
Poza tym jak dla mnie jest ok :)
marcello78
24-08-2010, 20:59
Jak na moje amatorskie oko wygląda że jest dobrze zaswiecone chociaż część jej lewego policzka i szyja toną w mroku.
Mam wrażenie że tło powstało w PS... mam rację?
A i chyba ciasniej bym karował. Teraz jest tak tradycyjnie...
marcello78 - dzięki za twoje uwagi. Co do tła to jest po prostu zasłona a dziewczynka stała jakieś 2 m od niej więc nic tutaj nie kombinowałem.
artur678
24-08-2010, 21:48
Dobre zdjęcie. Mi się bardzo podoba.
artur678 - dzięki Ci bardzo.
Ładne kolorki i dobrze zaświecone :-) przyjemne w odbiorze
ART69 - bardzo dziękuje za Twoje zdanie.
nie musisz po każdym poście dziękować za uwagi, zdjęcie jak do rodzinnego albumu do tego przyjemnie świecone
jatoja2 - dzięki za nauki które oczywiście przyjmuję z pokorą tym barrdziej że widzę że na forum jeż jesteś te parę dni więc szacun.
nie chodzi o to kto jak długo jest ale o nabijanie postów i stosowanie się do *netykiety* a co za tym idzie precz z bezcelowym nabijaniem postów, chyba że chcesz wypromować wątek (ale to też jest złe)?
jatoja2 - no to z innej beczki aby nie przeciągać, pokaż swoje prace a potem krytykuj innych abym wiedział jaki poziom prezentujesz bo narazie nie zauważyłem twoich wypocin. Jeżeli masz jakieś głębsze przemyślenia to pisz na priva aby nie nabijać postów.
czy ja skrytykowałem prace czy Twoje podbijanie, nie martw się już więcej tu nie zaglądnę ;)