PDA

Zobacz pełną wersję : Lamborghini

ULTOR
24-08-2010, 10:22
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img214.imageshack.us/i/dsc3856.jpg/)

Nie dorastam wam do pięt ale co tam :)

IaceQ
24-08-2010, 14:53
Brakuje ostrości na znaczku po prawej a moim zdaniem powinna tam być, poza tym rewelka :) Trochę retro, trochę fotożart.

Myślę ze taki tytuł tematu w tym dziale działa lepiej niż "gołe baby" ;)

krzycho_75
24-08-2010, 14:58
IaceQ: "Trochę retro, trochę fotożart."
Dlaczego zaraz fotożart? Z tego co mi wiadomo, ta firma pierwotnie zajmowała się produkcją traktorów. Wydaje mi się, że nadal je produkuje.

słowografia
24-08-2010, 15:02
z tego co się orientuję, nadal zajmują się produkcją traktorów. i to całkiem nieźle wyposażonych - np. w klimatyzację
co do zdjęcia - faktycznie brakuje ostrości na znaczku. widziałbym również traktor nieco szerzej

Tommy
24-08-2010, 15:09
na pewno produkują - w krk to co drugi dzień takie widzę jak ciągną przyczepki z liśćmi/trawą :)
co do zdjęcia to dla mnie słabo - zwłaszcza to niebo i kadrowanie mi nie leży

Michał Jędrak
24-08-2010, 15:26
Klima w traktorze to chyba żaden luksus. Skoro jest to pojazd poruszający się wolno i prawie zawsze w miejscu niezacienionym, to klimatyzacja jest raczej normalnym wyposażeniem. To tak samo jak sprzedawać prezerwatywy i chwalić się, że brak dziur jest bonusem. Chyba każda maszyna rolnicza czy przemysłowa (np koparka) ma klimę w standardzie. Dla firmy Lamborghini traktory to główna gałąź produkcji.

IaceQ
24-08-2010, 20:09
Fotożart dlatego że wydaje mi się że większość z Was otwierając temat nieco się uśmiechnęła. Nie chodzi o wybuch śmiechu czy ironię ... wiem że są traktory lambo ;)

ULTOR
26-08-2010, 21:59
Co do ostrości na znaczku mam wersję ostrą, ten sam kadr, mój błąd przy umieszczaniu na forum. IaceQ masz racje trochę foto-żart. Większość pewnie myślała że będzie tu piękne auto sportowe. Jeśli pojawił się uśmiech na Waszych twarzach to jestem zadowolony. Kadrowo zgodzę się mogło by być lepiej, ale nie była to sesja. Co do klimy w traktorach to wszystko zależy od ceny jaką chce się wydać na ten sprzęt, nie jest to jeszcze jednak standard. Pozdrowienia ze wsi :)