Zobacz pełną wersję : Wytrzymałość*lustrzanek
moonrage
23-08-2010, 21:46
Wpadłem przed chwilą na taki oto film :)
Dość ciekawy http://www.youtube.com/watch?v=D1tTBncIsm8
Ręce bym odrąbał temu skośnemu d***wi
moonrage
23-08-2010, 22:11
hahaha :D za co Titus1, za co? :D Ja bym swojego sprzętu tak nie potraktował ale przynajmniej teraz wiem czego się spodziewać po nim ;)
to dowodzi tylko tego, że skosni powinni tylko zasuwac w fabrykach i robic te sprzety a nie ich uzywac.
moonrage
23-08-2010, 22:25
to dowodzi tylko tego, że skosni powinni tylko zasuwac w fabrykach i robic te sprzety a nie ich uzywac.
:D
Hyper - you made my day!!
To hong kong.. tam nie ma fabryk, ale to szczegol...
To samo slysze od fanboyow jak koles wsadza iphona do blendera, i miksuje telefon.. jego urzadzenie, robi z nim co chce, a ty przy okazji wiesz, co urzadzenie potrafi zniesc..
Od dwóch miesięcy próbuję naprawić mojego d70s i 18-70.
Bardzo miło się ogląda taki film :(
andrzej_suse10
24-08-2010, 00:44
Film żenujący. A już najbardziej w tych momentach, kiedy ten ziomek chciał byc śmieszny - ręce opadają.
Zwykły debil. :)
A już myślałem, że będą jakieś lepsze testy, typu upadek z metra na asfalt: a) na bagnet (obiektyw) b) prawym bokiem; c) lewym bokiem; d) tyłem. Wnioski i obserwacje, poparte animacją komputerową budowy szkieletu aparatu i działających na niego siłach. Okraszone oczywiście oryginalnymi skanami z ksiąg i instrukcji serwisowych Nikona:D
Bardzo rzetelny jest ten test. 90% urazów sprzętu będą spowowane chodzeniem po nim, a nie upadkiem ze stołu...
To jest chyba materiał dla pracowników serwisu, czego się mogą spodziewać w swojej pracy, np.: listka sałaty pod lampą albo śladów chińskiego cichobiega na matrycy.
Hyper, masz rację. Do fabryki zasuwać, za miskę ryżu, a nie z wyższą techniką obcować.
Panowie rasisci raczyli zapomniec kto te aparaty zaprojektowal...
A sam film jest IMO momentami bardzo zabawny.
Momentami, aczkolwiek scena z salata byla niesmaczna...
No i czesc testow, typu zalanie herbata czy trafienie pilka, byla bardzo na miejscu.