PDA

Zobacz pełną wersję : Photshop Elemets 3.0 trial

luxius
21-12-2006, 12:39
Czy ma ktos moze jakis link do tej wersji PSE ? Szukalem dlugo, niestety bezskutecznie. Moze ktos ma plik tego traila, albo plyte z gazety z ta wersja ?
Chcialbym sie przkonac, czy nowe wersje roznia sie tylko tym, ze wprowadzono do nich zmiany , zeby trudniej je bylo udoskonalic. No i chcialbym tez wiedziec, czy tez tak wolno chodza jak te nowe....

JK
21-12-2006, 12:46
Na przykład tu: http://www.omegasoft.pl/?zobacz=545&producent=

nightstalker
21-12-2006, 14:09
ftp://ftp.adobe.com/pub/adobe/photoshopelements/win/

Tu masz linki do wszystkich wersji

luxius
22-12-2006, 01:47
piekne dzieki:)

luxius
22-12-2006, 01:49
Na przykład tu: http://www.omegasoft.pl/?zobacz=545&producent=

tu jest tylko 5.0

JK
22-12-2006, 10:06
Jeszcze Ci mało? :wink: Myślałem, że chcesz porównywać najnowszy produkt ze starą wersją, tą którą masz zainstalowaną. A jak Ci nie pasuje, to GOOGLE w dłoń i do roboty.

luxius
22-12-2006, 11:14
gadula, a kto powiedzial ze mam zainstalowana 3 > w poscie jest, ze szukam 3:)

JK
22-12-2006, 11:28
A po co Ci trial starej wersji, której już i tak legalnie nie kupisz? No chyba, że chcesz wejść w jej posiadanie niezbyt legalną drogą i zostać piratem. Przepraszam, zapomniałem, na bazarze można kupić wszystko, a w bramie zawsze taniej. :D

PaSkal
22-12-2006, 13:36
A po co Ci trial starej wersji, której już i tak legalnie nie kupisz?

Przecież kolega napisał wyraźnie:

"Chcialbym sie przkonac, czy nowe wersje roznia sie tylko tym, ze wprowadzono do nich zmiany , zeby trudniej je bylo udoskonalic. No i chcialbym tez wiedziec, czy tez tak wolno chodza jak te nowe...."

Chyba 30 dni mu starczy na porównanie.

PZDR,
Paweł

bombel
22-12-2006, 13:50
[...]Przepraszam, zapomniałem, na bazarze można kupić wszystko, a w bramie zawsze taniej. :D

JK, niesprawiedliwa gryząca ironia, i niepotrzebne bajania o bramie i bazarach. Skąd wiesz, po co ktoś kupuje soft akurat taki, a nie inny?

Dla przykładu nie tak znowu dawno temu kupiłem (po targach!) za równowartość paczki faj zdezelowany długim leżakowaniem w piwnicy bardzo stary pakiet Corela - program którego nie znoszę, nie rozumiem i nie używam. Tani, bo zdekompletowany - książki nadżarł ząb czasu i myszy. Sprzedawca patrzył na mnie z politowaniem, i chyba nawet było mu lekko żal mojej osoby.

Kiedy, chowając resztę z piątki, wyjaśniłem mu, że tym sposobem mam całą plejadę zupełnie niezłych legalnych fontów, przez chwilę myślałem, że chce mi wyrwać to wszystko z ręki. Czerwieniejąc ze złości chyba wtedy przestał mnie uważać za tak gigantycznego frajera.

A kończąc anegdotkę - jeśli gość pyta o wersję 3, to może ma swoje powody? Po co od razu imputować mu złe zamiary?

---------------------
Holllender, widzę, że ktoś już odpowidział - ale skoro się wysiliłem i napisałem, niech już zostanie.

luxius
22-12-2006, 19:53
Dziekuje kolegom za zrozumienie.
Dla uscislenia.
PSE 3 mozna kupic ciagle i to oficjalnego dystybutora Adobe w Polsce.
Poza tym moge zawsze legalnie odkupic oprogramowanie np od firmy lub osoby fizycznej , kora kupila go tez u oficjanego dystrybutora, wystarczy zachwac tylko pewne proste procedury
Gdybym mial cos kupic na bazarze to po szukalbym dema? i wogole meczyl sie z elementsami, zamiast kupic cudownego oema lub upgrada 6>CS2 na aukcji?

PS
Porownanie do nowych wersji wychodzi na niekorzysc tych nowych - to jest moja prywatna opinia. W wersji PSE jeszcze nie zdazyli pochowac narzedzi, a krzywe i inne potrzebne rzeczy mozna w 5 minut przywrocic darmowymi pluginami. Nie dzialaja tak samo doskonale jak oryginalane funkcje , a nie najgorzej. PSE 3 jest znacznie mniej zasobnozerny, szybszy, dodatkowo w moim odczuciu nowe wersje nie wnosza nic nowego, wrecz przeciwnie. Tyle osobistych wnioskow z porownania. Jak zlustruje czworke tez cos napisze:)