Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] drzewko
Kadr wydobyty z szuflady, jakos mis ie spodobalo:)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img833.imageshack.us/i/dsc3638.jpg/)
Nikonozaur
22-08-2010, 23:48
Oczywiście niewiele tu tak bardzo ostatnio poszukiwanego artyzmu ;), niemniej jednak fajne, naturalne kolorki zrobiłeś. Dobrze patrzy z oczu temu obrazkowi. Do pełnego szczęścia brakuje pół centymetra na górze i podprostować...
Oczywiście niewiele tu tak bardzo ostatnio poszukiwanego artyzmu ;), niemniej jednak fajne, naturalne kolorki zrobiłeś. Dobrze patrzy z oczu temu obrazkowi. Do pełnego szczęścia brakuje pół centymetra na górze i podprostować...
Andrzeju prostowac nie bede!;) Albo raczej mam wersje poprawiona ale cos nie dziala edycja, a moze za pozno:(
A ta gora to pieta achillesowa tego zdjecia, robiac je podstawa byl czas meszki tak ciely, ze ciezko bylo utrzymac aparat:D:D:D
Dlatego ten kadr lezal w szufladzie, pytanie tylko czy powinien tam pozostac czy nadaje sie do ludzi?
lodzermensch
22-08-2010, 23:55
czy nadaje sie do ludzi?
Jak najbardziej nadaje się do ludzi!...
Przy czym widoczek jak widoczek...
Nikonozaur
22-08-2010, 23:58
To jest bardzo fajna fota i tak ją odbieram, usterki, o których napisałem są niewielkie, ale widoczne, wystarczy poprawić i do albumu. :)
tormentol
23-08-2010, 00:38
Eee, Greg słabo. Można rzucić okiem, ale stać Ciebie na znacznie lepsze produkcje mz.
Marcin T
23-08-2010, 06:51
Oj bo to stare zdjęcie. Teraz go stać a wtedy się uczył i było inaczej prawda ? :) Trzeba docenić za to, że pokazał cos innego niż klif :mrgreen:
A tak na serio to ja bym drzewka tak mocno nie wyciągał z cienia.
Oj bo to stare zdjęcie. Teraz go stać a wtedy się uczył i było inaczej prawda ? :) Trzeba docenić za to, że pokazał cos innego niż klif :mrgreen:
A tak na serio to ja bym drzewka tak mocno nie wyciągał z cienia.
Marcinie, drezwko oswietlone (to bylo wczesnie rano przy wschodzie), ale chyba tylko ja to widze:D:D:D
A co do klifow, fotografuje to co mam pod reka;)
Marcin T
23-08-2010, 06:55
A co do klifow, fotografuje to co mam pod reka;)
Jak większość z nas kiedy jest przed lub po urlopie :)
Jest dobrze ;)
Deczko brak góry ..ale jest ciekawie
krzysztofz24
23-08-2010, 11:18
A mi pasuje bez zastrzezen. Bdb pokazana podloga, dla mnie to wlasnie ona "robi" to zdjecie...
Zdjęcie podoba się, Piękne odbicie i miłe kolory. Ja osobiście widział bym to bardziej w trój podziale, czyli więcej jeszcze dołu.. tylko czy nie za bardzo by zniknął motyw hmmm. :) Ale jak pisałem podoba mi się.
Pozdrawiam,
AMI