Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Głowa
Cześć. Co myślicie o tym
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img831.imageshack.us/img831/8794/0043s.jpg)
Może dorzucę jakieś cycki?
Gurgul99
22-08-2010, 21:52
Przeglądarka załadowała mi tylko górę zdjęcia, głowę i kawałek tułowia więc ja się nie wypowiem.
Kordian d70
22-08-2010, 21:55
Przeglądarka załadowała mi tylko górę zdjęcia, głowę i kawałek tułowia więc ja się nie wypowiem.
ha ha ha ;-)
No wiem właśnie coś nie tak z tym image shack'iem bo poniżej były dobre cycki.
A tak poważnie to przepraszam. Trudno mi przyjąć krytykę.
danz1ger
23-08-2010, 02:38
Eee tam, nie przejmuj się cyckami, image shack nie pozwala na pokazywanie cycków, zwłaszcza tych dobrych, ale to ucięte L w NOVOTEL - tragedia.
nie, nie wierze...to PROWOKACJA!!! ale lipa...
judith_manson
23-08-2010, 19:21
jakis nowy trend ? :) lubie tych ktorzy prowokuja dziwymi pomyslami, sprobuj jeszcze bardziej udziwnic swoje fotografie, ciekawe co z tego wyjdzie.
danz1ger
24-08-2010, 02:11
oj bardzo lubię trendy, mam gdzieś lampy i blendy, ciekawe co z tego wyjdzie jak fotkę bardziej udziwnię - już jeden taki śpiewał o tym bardzo dawno.
mskowronski
24-08-2010, 21:21
ale sprzęt to masz fajny :)
radekone
25-08-2010, 21:06
Nic ciekawego, szannowny panie. Do skasowania jeszcze w aparacie.
Kompromitacja dla D700 ;-) lub Twoich umiejętności ....
słowografia
26-08-2010, 11:07
zamiast to robić, może wskaż, co Ci się podoba w tym zdjęciu?
jeśli miało być minimalistycznie, to budynek do zburzenia, ale faktycznie, chyba nawet to nie pomorze.
mOOnlight78
27-08-2010, 13:26
jeśli miało być minimalistycznie, to budynek do zburzenia, ale faktycznie, chyba nawet to nie pomorze.
Zwłaszcza, iż Pomorze nie ma z tym nic wspólnego :)
A co temu zdjęciu pomoże, tego nie wiem :)
Za kims wcześniej: to zdjęcie to chyba jakaś prowokacja.
Powiem tak. Męczą mnie ustawiane zdjęcia wiecie modelka wizaż i w ogóle... nie rozumiem tego i to do mnie nie przemawia. Dla mnie fajne w robieniu zdjęć jest to jak się czuję gdy je robię. W owy stan mogę się wprowadzić chodząc po danym miejscu i szukając kadrów ale te standardowe porostu mnie nudzą. Zdięcie jest tylko takim efektem końcowym. Ta fota jakoś podoba mi się kompozycyjnie. Wg. mnie ona niczego nie ma przekazać, nic powiedzieć. Niebo, beton i głowa.
kadr ma sens, jezeli w tle bylo by cos ciekawego, a nie...zaszumione niebo. blok tez tak przypadkowo w kadrze. nie bardzo mi sie podoba.
jackrabbit
25-09-2010, 17:32
Wg. mnie ona niczego nie ma przekazać, nic powiedzieć. .
no to powiem, pelen sukces :)
A mi się w tym zdjęciu coś podoba. Ale ja to dziwny gust mam.
Swoją drogą, z czego takie ziarno?
MisterToy
28-09-2010, 00:59
Swietne. Perspektywa uzyskana takim kadrowaniem, oddaje motyw godzilli.
Nie wiem tylko czy sie logicznie wyslowilem.
Powiem tak. Męczą mnie ustawiane zdjęcia wiecie modelka wizaż i w ogóle... nie rozumiem tego i to do mnie nie przemawia. Dla mnie fajne w robieniu zdjęć jest to jak się czuję gdy je robię. W owy stan mogę się wprowadzić chodząc po danym miejscu i szukając kadrów ale te standardowe porostu mnie nudzą. Zdięcie jest tylko takim efektem końcowym. Ta fota jakoś podoba mi się kompozycyjnie. Wg. mnie ona niczego nie ma przekazać, nic powiedzieć. Niebo, beton i głowa.
A widzisz, trza było dać cycki, i miałbyś spokój :mrgreen:
A z tym uciętym L w NOVOTEL faktycznie dałeś ciała ;-)
Pozdrawiam