Zobacz pełną wersję : Kryzys...
Archibald
21-08-2010, 11:34
...więc oszczędzamy wodę ;)
zapraszam i pozdrawiam :)
Nasze dzieci widzę przetrwają nawet największe kryzysy bo z tego co widziałam na plaży to nawet w wiadereczku dadzą radę się umyć ;)
Zwiedziłam Twojego bloga i oczywiście jak zawsze bardzo mi się podoba :) Historyjka lodowa nieco okrojona ale dla pocieszenia kilka nowych świetnych przybyło :) Super :)
Zdjęcie oczywiście świetne ;)
Pozdrówki
Konwersja piękna, ale jeśli chodzi o pozostałe kwestie (kadr, pomysł) mam spore wątpliwości.
Archibald
22-08-2010, 08:51
...Historyjka lodowa nieco okrojona ale dla pocieszenia kilka nowych świetnych przybyło :)
Muszę jeszcze na DWO wstawić, wczoraj na szybko tylko bloga zapchałem ;) Dzięki :)
Konwersja piękna, ale jeśli chodzi o pozostałe kwestie (kadr, pomysł) mam spore wątpliwości.
Ja nie mam, ale rozwiń, chętnie posłucham :)
(kadr, pomysł) mam spore wątpliwości.
też jestem ciekaw o co chodzi koledze .
Archibald super !!! te na blogu też :)
Bartek Witek
22-08-2010, 12:55
Podoba mi się spójność w obróbce, pomysł i wykonanie.
Maja rośnie w zastraszającym tempie ;)
Ja nie mam, ale rozwiń, chętnie posłucham :)
Wstępnie już napisałem.
Nie przekonuje mnie ten kadr.
Łączenie ładnej dziewczynki z „łazienkowymi bibelotami” nie tworzy według mnie zbyt sprzyjającej scenerii.
W sumie gdyby nie tytuł, to trudno byłoby się zorientować, o co tak naprawdę chodzi w tym zdjęciu.
Wiem, że takie stwierdzenie może rozpętać niekończącą się dyskusję związaną z interpretacją zdjęć i treści w nich zawartych. Ja traktuję to wyłącznie intuicyjnie. Spoglądam na zdjęcie i od razu wiem, czy mi się podoba, czy też nie. To mi się nie spodobało, choć mogę być oczywiście w mniejszości.
Pzdr.
Krzysiek Kisała
22-08-2010, 21:05
hej Artur,
dlugo kazales czekac na jakis swoj post ;) ale warto bylo,
calosc na blogu bardzo fajna, spojnosc obrobkowa podoba mi sie bardzo, masa emocji, klasa jak zwykle,
pzodrawiam
tymancjo
22-08-2010, 21:32
heheh... ładnie kolego, ładnie :)
Archibald
23-08-2010, 22:47
Dziękuję Wam bardzo :)
...Łączenie ładnej dziewczynki z „łazienkowymi bibelotami” nie tworzy według mnie zbyt sprzyjającej scenerii.
Jestem przeciwnikiem pokazywania dzieci tylko w ślicznie odrealnionych warunkach, lubię naturalność i moim zdaniem "łazienkowe bibeloty" są jak najbardziej dobrym motywem na zdjęcie.
W sumie gdyby nie tytuł, to trudno byłoby się zorientować, o co tak naprawdę chodzi w tym zdjęciu.
Miska w wannie stanowi kontrast, i dla niego powstała seria tych zdjęć. Tytuł tak naprawdę dorobiłem na potrzeby zamieszczenia wątku ;) Niemniej dzięki za sensowne rozwinięcie Twojej wypowiedzi, cenię sobie takie podejście :)
Odkad pamietam, lubilem Twoje prace... Nie inaczej jest z ta ;)
Podoba sie!
Archibald
24-08-2010, 21:38
jaki kryzys jaki kryzys hehehe
:mrgreen:
Odkad pamietam, lubilem Twoje prace... Nie inaczej jest z ta ;)
Podoba sie!
Dzięki :)
Na pewno jest inaczej, choć kolorystyka pozostała nie zmienną to samo zdjęcie jest dość ciekawe, inne... ;-)
Bardzo podoba mi się światło jakie złapałeś :-), wygląda jak byś lampy użył a z tego co wiem to jej nie było ;-)
Jestem za :D
miecio_oo
25-08-2010, 15:58
Artur masz zawsze dobry pomysł na zdjęcie. Uważam, że zdjęcie jest rewelacyjne bardzo mi się podoba.
Archibald
25-08-2010, 21:56
Na pewno jest inaczej, choć kolorystyka pozostała nie zmienną to samo zdjęcie jest dość ciekawe, inne... ;-)...
Tiaaaa... ostatnio same "ciekawe" robię... :-P ;-) Ale dzięki ;-)
Artur masz zawsze dobry pomysł na zdjęcie. Uważam, że zdjęcie jest rewelacyjne bardzo mi się podoba.
Ale cukier :mrgreen: Niemniej podziękował ;-)
Tiaaaa... ostatnio same "ciekawe" robię... :-P ;-) Ale dzięki ;-)
No masz człowiek szczerze napisze a ten jeszcze wybrzydza :p
:-)