Zobacz pełną wersję : Dostałem dziwnego sms i nie wiem o co chodzi
Dzisiaj rano dostałem dziwnego sms, którego nawet nie potrafię do końca przetłumaczyć.
Treść owego sms'a brzmi:
"Judah said , let her take it to her , lest we be shamed behold i sent this kid and thou hast not found her"
Nie rozumiem go, coś religijnego,a ja pewnie po polsku bym tego nie zrozumiał.
Jeszcze jedna sprawa sms jest z dziwnego numeru
+919827210898 trochę za długi jak dla mnie ...
Nawet nie wiem czy odpisywać na niego., raczej go oleje, szkoda mi pieniędzy na takie zabawy.
Lepszy taki niż ten oznajmiający ,że masz już prawię beemwu :D
http://www.bartelby.com/108/01/38.html
jackrabbit
21-08-2010, 09:33
ja bym pojechal i wp****il Hindusowi ;)
albo zwrotnego z zapytaniem "Gdzie jest krzyż?"
albo zwrotnego z zapytaniem "Gdzie jest krzyż?"
Zwrotnego za 500 USD + 22%VAT.
W Biblii Tysiąclecia (Księga Rodzaju) to brzmi tak: "Wtedy Juda rzekł: <<Niech sobie zatrzyma. Obyśmy się tylko nie narazili na kpiny. Przecież posłałem jej koźlątko, ty zaś nie mogłeś jej znaleźć>>."
Strasznie wyrwane z kontekstu, więc trudno zgadnąć, o co chodziło wysyłającemu :)
trudno zgadnąć, o co chodziło wysyłającemu :)
No jak to? O to, żeby cokolwiek odpisać i zabulić. Proste. ;)
DonMaliniacco
22-08-2010, 02:07
odpiszesz a pozniej Ci sad naliczy wsteczne alimenty.... Ja tak mialem... ;)
W Biblii Tysiąclecia (Księga Rodzaju) to brzmi tak: "Wtedy Juda rzekł: <<Niech sobie zatrzyma. Obyśmy się tylko nie narazili na kpiny. Przecież posłałem jej koźlątko, ty zaś nie mogłeś jej znaleźć>>."
Strasznie wyrwane z kontekstu, więc trudno zgadnąć, o co chodziło wysyłającemu :)
Trzeba by znać kontekst, a ja go nie znam :>
Może kozę wygrałem zamiast BMW
Marian K
22-08-2010, 08:35
Trzeba by znać kontekst, a ja go nie znam :>
Może kozę wygrałem zamiast BMW
Moim zdaniem koza jest bardziej trendy:)
Nie da Ci ojciec,nie da Ci matka.
Nie da sąsiadki powabna poza.
Teraz uwaga bo może zatkać!
Wszystko to do da Ci zwyczajna koza.
Podobno pasek i gumiaki są bardzo pomocne.:)
Pozdrawiam,wychowany na kozim mleku Marian K.
Nie odpisuj!!
Potem kasy Ci zabraknie na rachunek..
Valdek_Tychy
22-08-2010, 12:27
a może odpisz,przekonamy się co się stanie,przynajmniej będzie o czym podyskutować :D
a może odpisz,przekonamy się co się stanie,przynajmniej będzie o czym podyskutować :D
A dorzucisz się później do rachunku? :-)
Podyskutować przecież możemy bez odpisywania. Będzie taniej, a równie ... merytorycznie. ;-)
Numer podałem, możecie pisać do woli :D
Ja tam nie odpisuję, szkoda mi pieniędzy. Ale też słyszałem, że arabscy naukowcy stworzyli smsy zwrotne, które wybuchają. :D Życie można nawet stracić ...
gołym okiem widać, że to groźba jaka. Nie lekceważ tylko dymaj do mundurowych:mrgreen:
Valdek_Tychy
22-08-2010, 15:42
A dorzucisz się później do rachunku? :-)
Nie można być aż takim materialistą,kasa w życiu nie jest najważniejsza.
gołym okiem widać, że to groźba jaka. Nie lekceważ tylko dymaj do mundurowych:mrgreen:
raczej nie do mundurowych ale na Krakowskie Przedmieście, może tamtejsza grupa modlitewna zechce nawiązać kontakt z nadawcą na tematy religijne.
e..storm
22-08-2010, 18:11
msz. należy wykasować sms'a z tel. i zapomnieć...a pisanie na forum o takich *******ach to juz przesada...(
Marian K
22-08-2010, 18:37
msz. należy wykasować sms'a z tel. i zapomnieć...a pisanie na forum o takich *******ach to juz przesada...(
Lepiej pisać o pierdołach,niż-pier....ć o pisaniu.:)
Wiadomo, fotograf musi się znać na wszystkim.
zadna przesada :P jak nie mialem pojecia o czym takim... a znajac siebie to bym odpowiedzial sms'em odpowiedniej tresci :P
Ten sms to nic,ja dostałem kiedyś o takiej treści:".....Hej tu gorąca Beata,zrobić Ci <piiiii>,a także potrafię dobrze <piiii> " itd.:))).
I jak to wytłumaczyć później żonie,że przykładny mąż nie zna żadnej Beaty??:)).