Zobacz pełną wersję : Ciekawostka, opuszczona willa Mike'a Tysona
Zdjęcia opuszczonej willi Mike'a Tysona
http://www.widelec.org/zdjecie,opuszczona-willa-mikea-tysona,3565.html
miron19j
19-08-2010, 21:22
całkiem fajna, tylko jakieś niskie te pokoje.
Fajna ta jego chałupa:D....była, teraz to chyba własność banku
tak patrze i fajna sesje mozna byloby tam jeszcze zrobic ;)
W Polsce takie coś długo by się nie uchowała - rozgrabiliby wszystko łącznie z tapetami w dwa dni podejrzewam..
Oj, architekta ani gościa od aranżacji wnętrz to raczej nie wynajmował. Wystrój jak pierwsza wersja hotelu Victoria. O gustach się nie dyskutuje, ale to raczej nie jest wysmakowane. To się na agencję towarzyską, a nie na chałupę nadaje. Rozumiem czemu się wyniósł. Sąsiedzi go paluchami wytykali
Oj, architekta ani gościa od aranżacji wnętrz to raczej nie wynajmował. Wystrój jak pierwsza wersja hotelu Victoria. O gustach się nie dyskutuje, ale to raczej nie jest wysmakowane. To się na agencję towarzyską, a nie na chałupę nadaje. Rozumiem czemu się wyniósł. Sąsiedzi go paluchami wytykali
Wynajął, tylko kazał go sobie urządzić w swoim stylu :). Ja bym się go bał wytykać paluchami :)
Wanna ok, sauna trochę biedna.
No i boisko do kosza wypasione.
No kasiorki mu brakuje, ale wybrzydza na zaproszenia za konkretną kasę. Chociaż w sumie to jego żona taka kapryśna :)
Jakaś taka pstrokacizna...
Jakaś taka pstrokacizna...
Nie zawsze duże pieniądze idą w parze z dobrym gustem i wyczuciem :)
no ja bym nie chciał a tym domu mieszkać, wystrój daje obciachem:)
jerezano
26-08-2010, 14:52
No, nie są to wyżyny dekoratorstwa wnętrz...:grin:
Ale co kto lubi... jak się miało tyle kasy, to sobie można było pozwolić nawet na takie ekstrawagancje :mrgreen:
Z naciskiem na miało ;)
Wiesz... u nas w mieście jest biznesmen, którego firma kilka lat temu splajtowała itd....
Nie przeszkadza to jednak w tym, że nadal ma wypasioną chatę, ochronę, auta.
Więc takie w takie gadanie, że Tyson "nie ma na chleb" nie końca musi być prawdą :)
No tak, z tym, że Mike firmy żadnej nie miał....miał za to menadżerów, którzy nieźle skorzystali na jego, nie oszukujmy się nieco przytłumionym intelekcie.
Do tego doszedł ten nieszczęsny wypadek.
A może mi ktoś streścić co to się stało z Żelaznym Majkiem? Wiem, że miał problemy z prochami...
step.tom
26-08-2010, 21:11
całkiem fajna, tylko jakieś niskie te pokoje.
Wysokość standardowa, tyle że fotograf miał ponad dwa metry wzrostu...;-)
jerezano
27-08-2010, 07:08
... nieco przytłumionym intelekcie.
...
:lol::D:mrgreen: