Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Pożegnanie .
Zapraszam .
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/images/41577101339266890942.jpg)
niesforna
19-08-2010, 20:58
Piotrek nie żegnaj się z forum!!!!! Oni Ciebie tu potrzebują, a Ty ich!!!!!
Super fotka niesamowity pas światła.:):):)
Ja nie widzę żeby ktokolwiek się tu żegnał. Proszę nie pitolić i nie pisać pierdół, w działach zdjęciowych skupiamy się na komentowaniu fotografii. Najlepiej konstruktywnie.
niesforna
21-08-2010, 14:03
Ja nie widzę żeby ktokolwiek się tu żegnał. Proszę nie pitolić i nie pisać pierdół, w działach zdjęciowych skupiamy się na komentowaniu fotografii. Najlepiej konstruktywnie.
Można usunąć post, skoro jest zły, a MODERATOR ma tu wszelkie prawa te pisane i te nie pisane w regulaminie. Zresztą to nic nowego na tym forum, bez względu na to czy komentarz dotyczy fotografii, skutecznie usuwacie wszystkie moje komentarze. Gratuluję pomysłowości i skuteczności w zniechęcaniu ludzi do bycia na tym forum, a przede wszystkim do tego, zęby się czegokolwiek nauczyć, tzn. wszystkiego co jest związane z fotografia.
Najprościej jest człowieka zniszczyć!!!! Trudniej jest kogoś czegoś konstruktywnego NAUCZYĆ!!!!!!!!!!!
A mając tak ważną funkcję Moderatora wypadałoby się wyrażać kulturalnie i MERYTORYCZNIE na tak POWAŻNYM FORUM!!!!!!!!!!
Piotrek pyta czy on czy MODERATOR wie lepiej czego chce????????????
Chyba widać skąd jest pisany POST!!!!
Zresztą to nic nowego na tym forum, bez względu na to czy komentarz dotyczy fotografii, skutecznie usuwacie wszystkie moje komentarze.
Usuwamy bo chcemy żeby to forum nie było zaśmiecane jakimiś głupawymi postami, pretendującymi do miana najdurniejszych wpisów miesiąca. Już raz Twój profil został zbanowany za używanie podwójnych kont i nabijanie postów. Teraz tolerujemy Twoje drugie wcielenie (ja to robię z ogromnym trudem), co już jest sporym nagięciem zasad z naszej strony, a Ty dalej swoje... uskuteczniasz formę komentarzy rodem z przedszkola, nie siląc się nawet na bardziej rozbudowane wypowiedzi.
A mając tak ważną funkcję Moderatora wypadałoby się wyrażać kulturalnie i MERYTORYCZNIE na tak POWAŻNYM FORUM!!!!!!!!!!
Przepraszam bardzo, a gdzie ja się wyraziłem niekulturalnie i niemerytorycznie? I wypraszam sobie, proszę na mnie nie krzyczeć...