Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Pomarańczowe glony
GUINNESSts
17-08-2010, 12:34
Landszaftowo...;)
1.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/images/63504327470633690688.jpg)
Sebastianito
17-08-2010, 13:33
Czuje jakis niesmak, niedopelnienie. Miejsce jest super ale brakuje mi tu jednak innego pomyslu na zdjecie...
Za Sebastianem. Przeszkadza mi to ciężkie domknięcie kadru przez skałę z prawej strony. Próbowałbym jakoś uchwycić skały z tymi ciekawymi porostami na tle samego oceanu/morza.
KOlorki i obróbka na tak, kadr niezbyt mi sie podoba, właśnie przez ten cięzki dół.
Kadr - sam nie wiem... chyba bede musial tu wrocic :D
Kolorki za to bardzo na tak.
Bardzo dobra praca.Pozdrawiam
Pablo 77
17-08-2010, 20:31
KOlorki i obróbka na tak, kadr niezbyt mi sie podoba, właśnie przez ten cięzki dół.
Popieram:)
Bartekkw
17-08-2010, 23:11
Dla mnie kolory i kadr jest na duży plus - lubie takie zdjęcia, może dlatego że w mazowieckim się ich nie uświadczy ;)
GUINNESSts
17-08-2010, 23:36
Dla mnie kolory i kadr jest na duży plus - lubie takie zdjęcia, może dlatego że w mazowieckim się ich nie uświadczy ;)
No nie. Oceanu nie ma ale woóda jest (woda sorry);)
Kadr dziwny bo mój. Tak troche mam...
Ciesze sie, ze macie odwage pisać na nie. Takie forum co powtarzam ciagle. Jesli ma uczyc, nie mozna ciagle na tak...
Skopalem plener a to co wyszlo, nie moge pokazac. Jedynie to. Moze cos wyskubie jeszcze dla siebie i zapytam o uwagi.
Seba racja. Kadr masakra. Ale jak wezmiesz pod uwage tytul, to glony chyba dobrze pokazalem? hehe;):)
Kadr oczywiscie Twoj i popieram , a jesli chodzi o sprawy techniczne to na wielki plus ,za kolory w szczegolnosci .
Mysle,ze bedzie wiecej kadrow z tego miejsca? :)
GUINNESSts
18-08-2010, 00:06
Kadr oczywiscie Twoj i popieram , a jesli chodzi o sprawy techniczne to na wielki plus ,za kolory w szczegolnosci .
Mysle,ze bedzie wiecej kadrow z tego miejsca? :)
Cos tam wrzuce Pawle. To, ze kolory ok cieszy. Ja ciagle lapek jedynie sprofilowany. Stary bidulka:( Ma juz pięć pionowych kresek. Cieszy, że kreski RGB;):D
Dwie zielone, dwie czerwone i tylko jedna niebieska wczoraj wyskoczyla:) Na samym srodeczku wszystkie:D
Cos tam wrzuce Pawle. To, ze kolory ok cieszy. Ja ciagle lapek jedynie sprofilowany. Stary bidulka:( Ma juz pięć pionowych kresek. Cieszy, że kreski RGB;):D
Dwie zielone, dwie czerwone i tylko jedna niebieska wczoraj wyskoczyla:) Na samym srodeczku wszystkie:D
No to niezly hardcore :D Podziwiam Cie bardzo, mimo tego dajesz sobie rade , szacunek chlopie :D
Nikonozaur
18-08-2010, 00:49
Kadr - sam nie wiem... chyba bede musial tu wrocic :D
Kolorki za to bardzo na tak.
Podeprę się oceną Huberta.