Zobacz pełną wersję : Na wariata znaczy pilne: Trasa Wawa-Międzyzdroje
No właśnie, czy ktoś ma lepszą, niż Poznań-Gorzów, sprawdzoną trasę z Warszawy do Międzyzdrojów? Autostrada, owszem, fajna, ale dojazd do niej koszmarny. Mam nadzieję, że ktoś jeszcze nie śpi i podpowie :)
phantomek
17-08-2010, 00:16
Oj nie widze jakiejś dobrej alternatywy dla trasy Wawa -> Poznań -> Gorzów -> Miedzyzdroje.
Jedynyn dodatkiem jaki wprowadzam do tej trasy to że jade najpierw Katowicką maksymalnie ile sie da, i z niej odpijam na Stryków. Na katowickiej nadrobisz nadłozone kilka km tą trasą, a później na odcinku do Strykowa jeżeli nie wpadniesz na remonty (miesiac temu dużo było tam robót drogowych) utrzymasz przewagę ;) to dojedziesz szybciej niż byś jechał standardową trasą na Poznań z Warszawy (na Stryków).
Taki jest mój pomysł na Miedzyzdroje ;)
Tylko to nadkładanie około 100km, co przy trasie w dwóch kierunkach daje 200km i haracz na autostradzie też nie napawa mnie optymizmem, zwłaszcza na widok zwężenia z ograniczeniem i kolesia z suszarką na posterunku :twisted:
Olał bym A2. Lewym brzegiem Wisły do Bydgoszczy i lecim na Szczecin.
Tak tez zrobilem :) trasa fajna, praktycznie bez korkow. 100km mniej i haracz autostradowy przeznacze na soczek ;)
To musiał być duży soczek :D
To musiał być duży soczek :D
Wiesz, z kolegami z ekipy nie widzieliśmy się jakiś czas ;)
PS. Koty naprawdę potrafią tupać :mrgreen: