PDA

Zobacz pełną wersję : Jakie gumy?

thor88
16-08-2010, 23:07
Koledzy doradźcie? jakie gumy kupić? durex, unimil czy jakieś innej firmy? niby te i te dobrze leżą, nie ma z nimi problemów ale może doradzicie coś innego? może jakieś nowe marki, modele?

(To tak apropos pojawiających się coraz bardziej dziwnych tematów)

Proszę o nie kasowanie mojego tematu bo to dla mnie sprawa ważna. W końcu w tej sferze też powinniśmy wybierać profesjonalnie. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Marian K
16-08-2010, 23:15
Wiedziałem że ktoś poruszy ten temat. W sumie to nic zdrożnego.Co do firmy,to obojętne,byle nie spadały.:)

teh_14m3
16-08-2010, 23:20
kupuj nowe. Słyszałem że używana za szybko się zużywają ;)

poza tym już myślałem, że to tylko prowokacja tym tematem :twisted:

di_
16-08-2010, 23:32
kupuj nowe. Słyszałem że używana za szybko się zużywają ;)
A ja słyszałem, że lepiej bez. Podobno [nowe jak i używane] niekorzystnie wpływają na jakość..

poza tym już myślałem, że to tylko prowokacja tym tematem :twisted:

Poważny temat, a Ty myślałeś, że prowokacja.. :)

jackrabbit
16-08-2010, 23:34
juz jest temat o dzieciach, nie mogles tam spytac?

Karl Johansson
16-08-2010, 23:35
"z" to tak, jakby jeść cukierek przez papierek ;)

Szprychu
17-08-2010, 00:35
Orbit dają radę, polecam. :)

freefly
17-08-2010, 01:19
Orbit dają radę, polecam. :)

Jeśli partnerka dba o zęby, to najlepszy wybór.;)

KaeF
17-08-2010, 03:17
Nie liczy się jakie kupisz, tylko gdzie kupisz:D Wystrzegaj się kiosków, gdzie:
1. sprzedają starsze panie w berecie,
2. na wierzchu stosu gazet jest Nasz Dziennik
3. na spodzie stosu gazet jest Wyborcza
4. więcej jest do wyboru krzyżyków i różańców niż zabawek dla dzieci

:D

A swoją drogą, jak wchodziłem w temat, to sobie myślę: "a od kiedy to można wybierać sobie gumy do korpusu?"

ALF
17-08-2010, 05:12
A swoją drogą, jak wchodziłem w temat, to sobie myślę: "a od kiedy to można wybierać sobie gumy do korpusu?"

A można...ja w D200 mam gumę do wizjera od Pentacona:mrgreen:

stock
17-08-2010, 07:29
nie wiem, nie uzywam się, nie znam się, nie pamietam :D
a jesli juz się koniecznie upierasz na sex w ubraniu to durex.

grudzinsky
17-08-2010, 09:21
BF Goodrich ;) chyba najlepsze...aaa to o inne gumy chodzi :mrgreen:
nie uzywam ;)
przypomnial mi sie tekst z serialu Usta Usta ;)
"lezy sobie parka w lozku, gosc wyciaga prezerwatywy, a zona do niego, ze sa przeterminowane. a on na to "przeciez jesc ich nie bedziesz" :mrgreen:

d3mane
17-08-2010, 09:25
jak cie nie stać na dobre, kup tańsze i po kazdym uzyciu wywijaj na drugą stronę :D

titus1
17-08-2010, 09:31
Byle nie czarne !!

Michał Jędrak
17-08-2010, 10:08
Dział cafe zaczyna robić się intymny :-). Niedługo będą zdjęcia odbytów na full screen z prośbą o diagnozę czy to hemoroidy :-)

A moja rada jest taka, że gumy kupuj byle jakie, byleby nie z kiosku i zasuwaj z taką kobietą z którą wpadka nie będzie końcem świata. Czyli wystrzegaj się przypadkowych tępych lachonów z dyskoteki, a zagustuj w takich, z którymi naprawdę mógłbyś spędzić życie. Wtedy gumki nie są stresem :-). Jeśli już masz ze 25 lat to sam przedziuraw gumkę... Odchowasz dzieciaka/dzieciaki i koło trzydziestki znów będziecie bardziej wolni: dzieci z dziadkami a Wy w podróże i imprezy.

robin102
17-08-2010, 11:30
Koledzy doradźcie? jakie gumy kupić?.....

Najlepiej tego producenta, komfortowy model TABO 003 ewentualnie do jak do auta to KLEBER HP2
i pamiętaj ! kobiety zaczynają się dopiero po trzydziestce. :)

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://i62.photobucket.com/albums/h108/robin102/DSC_1370.jpg)

pil74
17-08-2010, 11:36
Wyłącznie te które mają na końcu kod kreskowy.

linkil
17-08-2010, 11:59
i pamiętaj ! kobiety zaczynają się dopiero po trzydziestce. :)

w sensie ze jak facet skonczy 30 lat to dopiero wtedy sypia z prawdziwymi kobietami , czy moze plec zenska mozna nazywac kobieta jak to ona juz ma wiecej niz 30 wiosen :?: ;) :D

:p

Kalmar
17-08-2010, 12:05
Dział cafe zaczyna robić się intymny :-). Niedługo będą zdjęcia odbytów na full screen z prośbą o diagnozę czy to hemoroidy :-)...........

A tak narzekałeś, że nasz Kraj moherowy jest !

teh_14m3
17-08-2010, 21:03
(...) a zagustuj w takich, z którymi naprawdę mógłbyś spędzić życie.

chłopie, toż to do końca życia dziewicą można zostać :twisted:

swoją drogą to zaraz będzie post o nowym dziale na forum ;)

Strus
17-08-2010, 21:14
swoją drogą to zaraz będzie post o nowym dziale na forum ;)

To może by tak nowy dział na forum ... ? Z pamiętnika młodego plemnika :mrgreen:

tol2di
17-08-2010, 21:24
To może by tak nowy dział na forum ... ? Z pamiętnika młodego plemnika :mrgreen:

aleś dowalił, proponuje z pamiętnika plemnika a poco starszych dyskryminować :mrgreen:

zuto
17-08-2010, 22:01
Byle tylko nie z ....

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img580.imageshack.us/i/zbiedronki.jpg/)

lortek
18-08-2010, 20:39
wszyscy haha hihi a temat powazny :) ja polecam gładkie ...zadne prozkowane czy inne z wypuklosciami.... tak dla dobra partnerki... ;)

zuto
18-08-2010, 20:45
wszyscy haha hihi a temat powazny :) ja polecam gładkie ...zadne prozkowane czy inne z wypuklosciami.... tak dla dobra partnerki... ;)

no dobra... a jakieś naukowe uzasadnienie?

bo z moich "naukowych" doświadczeń jasno wynika że dobro partnerki to bardzo subiektywne określenie i czasem prążki i wypukłości są odbierane jako DOBRO wręcz pożądane... ;)

lortek
18-08-2010, 20:47
no dobra... a jakieś naukowe uzasadnienie?

bo z moich "naukowych" doświadczeń jasno wynika że dobro partnerki to bardzo subiektywne określenie i czasem prążki i wypukłości są odbierane jako DOBRO wręcz pożądane... ;)

wszystko zalezy od intensywnosci uzytkowania.... takimi kropkami,prazkami itd itp mozesz pokaleczyć
;)

shakin
18-08-2010, 21:03
A ja myślałem, że chodzi o gumy, które tak często odklejają się od puszek Nikona :-)
I od razu mnie zastanowiło, że skoro pytasz to że niby mamy jakiś wybór.

stock
18-08-2010, 21:09
ciekaw jestem czy się w tej materii wypowie płeć piękna. Bo w zasadzie jej (płci pięknej) zdanie by nas interesowało równie mocno co innych współuzytkowników.

zuto
18-08-2010, 21:22
ciekaw jestem czy się w tej materii wypowie płeć piękna. Bo w zasadzie jej (płci pięknej) zdanie by nas interesowało równie mocno co innych współuzytkowników.

mnie chyba mocniej jednak interesowało by zdanie płci pięknej... :D

titus1
18-08-2010, 22:37
lortek, brzmi to trochę "ostro". W niektórych kręgach, czynność tą, podczas której używa się wyrobów z lateksu, nazywa się rżnięciem...;-)

pil74
18-08-2010, 22:51
Kiedyś były gumy o wdzięcznej nazwie Eros.
Pamiętam jaka to było wyzwanie żeby ją kupić w tzw kiosku ruchu. Człowiek ledwo dosięgał do okienka i często po słowach "poproszę Erosa" padała odpowiedź "poproszę dowód", na którą była już przygotowana kontra "mój czy syna?"
To były czasy :)

lortek
20-08-2010, 20:25
lortek, brzmi to trochę "ostro". W niektórych kręgach, czynność tą, podczas której używa się wyrobów z lateksu, nazywa się rżnięciem...;-)

ajajaj.... ja tu powaznie a niektorym dalej haha hihi.... titus1...publicznie nie uzywajmy zwrotów przyjetych za wulgarne.... takie słowa odstraszaja płeć piękną... ;) a jak tu niektorzy napisali.... sa ciekawi ich wypowiedzi w tym temacie :)
pozdro

Greg77
20-08-2010, 20:45
A ja pamietam jak w podstawowce (6 klasa, wysoki kumpel byl kupujacym, no i juz mial niezly basior) kupilismy z 10 condow stomila w kiosku:D
Na 10 nadmuchanych jeden trzymal:D
Jesli juz musisz to Durex i kiedys byal taka firma szwedzka RFSU

ASAHI
22-08-2010, 12:42
nie lepiej uzywać popularnej i sprawdzonej ;-) metody takiej jak kalendarzyk małżeński, ostatnio bardzo w Radio propagowanej? :D

Co do braku wypowiedzi płci przeciwnej - stwierdzono że nie będzie się wypowiadać w tym wątku na zasadzie: nie bo nie. :-)

doktor
22-08-2010, 13:24
Prędzej ci serce pęknie – tak brzmiało hasło prezerwatyw Eros, a wymyślił je Wańkowicz. Od okresu międzywojennego technologia poszła do przodu, jeśli chodzi o gumki również. Tylko czy kardiologicznie się*nie popsuło ;-).

Marian K
22-08-2010, 19:06
Prędzej ci serce pęknie – tak brzmiało hasło prezerwatyw Eros, a wymyślił je Wańkowicz. Od okresu międzywojennego technologia poszła do przodu, jeśli chodzi o gumki również. Tylko czy kardiologicznie się*nie popsuło ;-).

Jeśli serce pęka w trakcie,
Cóż za rozkosz w takim akcie.

Mi się wydawało że chodzi o firmę "OLAGUM"

wywar
22-08-2010, 19:10
Kiedyś były gumy o wdzięcznej nazwie Eros(..)
Produkcja Stomil Olsztyn :D:D:D:D Pamięta się :D

Marian K
22-08-2010, 21:46
Jeśli serce pęka w trakcie,
Cóż za rozkosz w takim akcie.

Mi się wydawało że chodzi o firmę "OLAGUM"

Przepraszam,nikt nie poprawia ,to poprawię sam siebie.
Nie "OLAGUM" tylko "Olla-Gum"
Jako ciekawostkę w temacie,przytoczę zdanie usłyszane przez CB radio:K.... nigdzie nie ma świecących prezerwatyw.

krzysztofz24
22-08-2010, 22:21
Temat powazny a tu smichy-hihy jak w podstawowce,Paowie:-).
A juz na powaznie, najlepszy jest Durex, ale i najdrozszy,niewiele ustepuje mu Unimil. Ja jednak wybralem firme Rosetex, sa tanie i (dziwnie to zabrzmi;-)) ale nie zawiodlem sie na nich.
Jesli masz na mysli platny sex, to dziewczyny zawsze maja cos na miejscu;-). Jesli mowimy o stalej partnerce to raczej inna metoda antykoncepcji. A jesli jestes "zbyt mlody i przystojny":-)(cytujac polskie kino) i bazujesz na przypadkowo wyrwanych gdzies pannach, to ja jestem za Rosetexem.
P.S I ktos tu bardzo cenna rade dal, nie kupuj w kiosku z moher-babcia, tylko w aptece albo na stacji benzynowej.

doktor
22-08-2010, 22:39
Niewiele jest poważniejszych tematów niż ciupcianie. Jednak skoro można stroić sobie żarty z pogrzebu, to z seksu tym bardziej. Szczerze mówiąc nie zastanawiałem się nad tym, które lepsze. Poza tym, że czarne lub w pionowe paski wyszczuplają :-)

teh_14m3
22-08-2010, 22:51
(...) ale nie zawiodlem sie na nich.

Pamiętaj że to jak z saperem - mylisz się tylko raz ;)

laughterafter
22-08-2010, 22:57
Żadna kobieta nie wypowiada się bo jest im to obojętne, jaka guma, hehe. Guma to guma i już.

michaeel
23-08-2010, 09:22
po temacie myślałem, że ktoś będzie pytał o opony dla samochodu :D haha

ja tam polce durex elite ;) i ogólnie durex.

robin102
23-08-2010, 22:02
.... bo jest im to obojętne, jaka guma, hehe. Guma to guma i już.
Taaaaaa orientują się często lepiej niż chłopaki, znaja kolory, zapachy wygodne nie wygodne, wszak użytkują je w tym samym czasie to czemu Im odmawiać zdania w tym temacie :)