Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Tutaj ukryło się ...
... słońce ;).
* Zapraszam *
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.fotosik.pl)
* Dziękuję *
borregaard
13-08-2010, 20:25
Super...:smile:
Na nowym..?
Super...:smile:
Na nowym..?
No tak :?.
Coś tam próbuję ;).
Bartekkw
13-08-2010, 20:28
Ładnie jest Pawle - nie wiem tylko czy nie wolałbym troszkę jaśniej w pierwszym planie na liściach ? To po prawej na linii horyzontu to wzgórek? Czy beczuszka wyskoczyła ?
Ładnie jest Pawle - nie wiem tylko czy nie wolałbym troszkę jaśniej w pierwszym planie na liściach ? To po prawej na linii horyzontu to wzgórek? Czy beczuszka wyskoczyła ?
Jaśniej nie chciałem, chociaż spodziewam się, że nie każdemu taki lekki półmrok się spodoba.
Rozjaśniając, jednocześnie zabijałem klimat (moim zdaniem oczywiście ;)).
A co do wzgórka to raczej tak tam było, bo to ciągle Morawy ;).
ja zdania nie zmieniam - ładny kadr :)
Świetnie uchwycony kadr :-) nawet podział 50/50 nie przeszkadza, ale pewnie inaczej się nie dało :-)
Proac150
13-08-2010, 21:44
Pozamiatane... i nic więcej nie napiszę :)
Pozamiatane... i nic więcej nie napiszę :)
no tez tak napisze......wciaz zbieram szczenke z podlogi!
albo inaczej-----> slina na butach!
Sebastianito
13-08-2010, 21:50
Pieknie to wyszlo! Naprawde mi sie podoba!
Świetne. Słoneczniki ładnie pozują do zdjęcia.
pieknie jest i raczej bym nic nie zmienil , podoba sie
mmm ale wypas. Żaden słonecznik nie przecięty w pół. Wszystko perfekcyjnie, nawet godzina. Robiłeś to ze statywem? Czaiłeś się jakiś czas najpierw znajdując to miejsce? Jak to było?
Nikonozaur
13-08-2010, 22:35
Na to właśnie choruję - pole słoneczników, ale Ci zazdroszczę ;).
Dobrze pokazane, może dla niektórych będzie ciut ciemno na dole, ale uważam, że jest całkowicie dopuszczalnie. Super. :)
... Żaden słonecznik nie przecięty w pół. Wszystko perfekcyjnie, nawet godzina. Robiłeś to ze statywem? Czaiłeś się jakiś czas najpierw znajdując to miejsce? Jak to było?
Ciąć słonecznik, to niewybaczalne ;).
O technikaliach pisać nie będę, bo wstyd mi jest ;)
pieknie jest i raczej bym nic nie zmienil (...)
Ja również nic bym nie ruszał, bo cała magia i klimat tej fotografii pryśnie... jest SUPER. Napatrzeć się nie mogę, już 4 raz wracam do tego wątku :)
Pozdrawiam.
wolnyslimak
14-08-2010, 01:04
Zostaw jak jest. A jest wypas.
jacekz40
14-08-2010, 01:23
Łeeeeeeeee po takich fotkach kilka osób na forum może z zazdrości paść :D Ja postaram się tylko ślinę przełknąć :lol:
Master95
14-08-2010, 11:33
Super!
anonymos
14-08-2010, 15:40
Dla mnie szkoda, że troszkę wcześniej się tam nie pojawiłeś gdy było mocniejsze światło. Poza tym ciekawie.
Noooo Wow, sprawdzielm w domu i jestem jeszcze raz pod wrazeniem!
Swietne!