Zobacz pełną wersję : Stowarzyszenie Dziennikarzy Polskich/
Witam, czy któryś z forumowiczów nikoniarzy należy do Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskich. Chciałbym przynależeć do tej organizacji niestety jest wymóg opinii dwóch członków wprowadzających do owego stowarzyszenia.
Niestety nikogo takiego nie znam w swoim otoczeniu.
pozdrawiam
Znam kogoś z zarządu SDP. Jaki masz dorobek dziennikarski? To również jeden z warunków przyjęcia.
Przede wszystkim praca w Dzienniku Łódzkim jako fotoreporter. ( 70 wywiadów )
Przede wszystkim praca w Dzienniku Łódzkim jako fotoreporter. ( 70 wywiadów )
A publikacje tekstów?
Zadzwonię w przyszłym tygodniu do tej osoby. Ale na ogół, żeby rekomendować, to trzeba znać człowieka osobiście.
To jest trochę towarzystwo wzajemnej adoracji.
tekstów nie publikuję- nie moja działka jeżeli tak mogę się wyrazić... hmm widziałem na tamtej stronce coś takiego jak KLUBY SPD i jest tam klub Klub Fotografii Prasowej SDP / to by mi bardziej odpowiadało. Tylko jasno nigdzie nie przeczytałem czy trzeba należeć do SPD i automatycznie można już bez osób polecających(członków) się zapisać do Klubu Foto Prasowej.. Czy może to są odrębne podania. Jeśli tak to pewnie startowałbym tylko do Klubu Fotografii Prasowej SDP...
BSKraków
13-08-2010, 19:59
Żeby zostać członkiem Klubu Fotografii Prasowej przy SDP , nie musisz być członkiem SDP , wystarczy wypełnić deklarację + Twoje publikację (foto)