PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Którędy blizej do nieba...

krzysztofz24
13-08-2010, 15:37
Czyli, Przełęcz Krzyżne 2112 m.n.p.m...i witam wszystkich po urlopie:-). Jak zawsze wasze uwagi i opinie mile widziane, moze komus sie spodoba. Z lewej zaczynala klebic sie burza i dolatywaly do mnie pojedyncze krople deszczu a z prawej dawalo ostro sloneczko...takze zapraszam.

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img824.imageshack.us/img824/5285/dsc3048edytowany1kopiae.jpg)

Bartekkw
13-08-2010, 17:26
ładnie Ci górki wyszły w tle i niebo. Nie jestem natomiast za bardzo przekonany co do kadru - chyba ten słupek jednak trochę mi przeszkadza ;)

Greg77
13-08-2010, 17:28
ładnie Ci górki wyszły w tle i niebo. Nie jestem natomiast za bardzo przekonany co do kadru - chyba ten słupek jednak trochę mi przeszkadza ;)

Mam dokladnie takie samo odczucie, ale nie chcialem byc pierwszy:)

PABLOOK
13-08-2010, 18:41
Tu muszę się zgodzić z chłopakami. Zbyt mocno ten szlakowskaz dominuje w kadrze.
Kolory i drugi plan bardzo dobre masz.
Myślę, że lepiej by było, gdybyś podszedł kilka kroków do przodu i z niższej perspektywy ustrzelił kawałek pierwszoplanowej półki skalnej, która oddawałaby skalę i perspektywę.
No chyba, że posiadasz takowy kadr :)?

krzysztofz24
13-08-2010, 18:57
No ale...:-):-):-) ten slupek to mial byc tytulowy drogowskaz, ktory pokazuje ktoredy blizej do nieba(a ile ja sie nameczylem zeby go tak w kadrze wykrzywic;-)),dlatego tak dominuje w kadrze.
>PABLOOK< oczywiscie znajde jeszcze pare kadrow z tej miejscowki...tylko obrobie;-).
Ogolnie dzieki za wpisy:-), bo juz myslalem ze nikt nic nie napisze.

PABLOOK
13-08-2010, 19:01
No ale...:-):-):-) ten slupek to mial byc tytulowy drogowskaz, ktory pokazuje ktoredy blizej do nieba(a ile ja sie nameczylem zeby go tak w kadrze wykrzywic;-)),dlatego tak dominuje w kadrze.
>PABLOOK< oczywiscie znajde jeszcze pare kadrow z tej miejscowki...tylko obrobie;-).

No to potraktujmy, że słupek zaliczony jest i czekamy na następne ;).

Proac150
13-08-2010, 21:36
Ładnie tam w oddali, góry, niebo, chyba darowałbym sobie słupek (lub w innym, mniej go eksponującym kadrze widział). Czekam na inne bo myślę będzie ciekawie.