Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Południe
http://wpk.eltrakon.pl/L1005014%20Poludnie.jpg
źródło (http://wpk.eltrakon.pl/L1005014%20Poludnie.jpg)
o podoba mi sie ta fotka. Prosta, dobrana obrobka. Jestem na tak ;), moz eciut dolne rogi za bardzo pociagniete ale idzie sie oswoic :)
Zdjęcie ok. Nie będę czepiał się szczegółów:)
Zdjęcie ok. Nie będę czepiał się szczegółów:)
Oczom nie wierze...
Ale szkoda mi trochę tego czepiania. ;)
I szkoda, że przeedytowałeś post:
"Zdjęcie ok. Tylko nie rozumiem dlaczego pokazałeś to w krajobrazie."
- tak było zdecydowanie ciekawiej. :D
Moja pomyłka ;) Twój wątek wyświetlił się na stronie głównej. A że zazwyczaj publikujesz w krajobrazie stąd moja wtopa. Przepraszam. :)
Ale jak już chcesz żebym się czepił szczegółów to niech będzie:) Jedyne co mi nie pasuje to GO a konkretnie jej umiejscowienie. Dałbym ją troszkę w tył. Tylko tyle:)
Żeby było jasne. Personalnie do Ciebie nic nie mam. Oceniam tylko i wyłącznie zdjęcia. Zresztą zawsze tak robię. Nie mieszam jednego z drugim. To że większość mi się nie podoba to kwestia gustu a ja piszę o tym otwarcie. Tak gwoli wyjaśnienia:)
Pozdrawiam:)
Moja pomyłka ;) Twój wątek wyświetlił się na stronie głównej. A że zazwyczaj publikujesz w krajobrazie stąd moja wtopa. Przepraszam. :)
Ale jak już chcesz żebym się czepił szczegółów to niech będzie:) Jedyne co mi nie pasuje to GO a konkretnie jej umiejscowienie. Dałbym ją troszkę w tył. Tylko tyle:)
Żeby było jasne. Personalnie do Ciebie nic nie mam. Oceniam tylko i wyłącznie zdjęcia. Zresztą zawsze tak robię. Nie mieszam jednego z drugim. To że większość mi się nie podoba to kwestia gustu a ja piszę o tym otwarcie. Tak gwoli wyjaśnienia:)
Pozdrawiam:)
O matko!
Nie spodziewałem się, że poczujesz się aż tak postawiony do raportu. :D
Przecież moja odzywka była co najmniej pół-żartem, a jeszcze potrafię odróżnić osoby mające do mnie personalnie "coś".
Co do ostrości, to zależało mi na iglicy przede wszystkim...
Dziękuję za komentarze.
W razie jakichkolwiek wątpliwości wolę sprawy od razu wyjaśniać:)
JaroPienza
15-08-2010, 22:46
Jest poprostu zdjęcie z pocztówki "południa" .Mi sie podoba .Poza tym ,że na zegarze nie jest południe ale prawie ;) PZDR
to jest całkiem, całkiem :)