PDA

Zobacz pełną wersję : Szukam noclegu.

Abaddon84
11-08-2010, 21:37
Witam chcemy z żoną wybrać się gdzieś niedaleko nas na 4 dni.I tu moje pytanie zna ktoś jakieś fajne lokale w rejonie Żywca, Zakopanego, Szczyrku lub Ustronia?? Wisła raczej odpada byliśmy w zeszłym roku. Pozdrawiam

telly
11-08-2010, 21:50
W Zakopcu np. jest multum miejsc. Wjeżdżając, już w zasadzie za Nowym Targiem co kilkaset metrów (a przed samym Zakopcem co kilkadziesiąt) stoi ktoś przy drodze z ofertą. Możesz jechać w ciemno (ceny 25-30). Byłem w lipcu w Poroninie w "Kamili". Warunki ok. Śniadania i obiadokolacje też.

rooner
11-08-2010, 22:00
Wszystko jest kwestią budżetu. Trudno cokolwiek doradzić,jeśli się tego nie zna. Z żarciem czy bez?
W zasadzie tak jak kolega powyżej. W kwotach od 30 do 50 zł w zasadzie można przebierać w ofertach.
Poza długimi weekendami, sywestrami etc, wiele razy jechałem do Zakopanego w ciemno i w grucie rzeczy nigdy nie było problemu.

Abaddon84
11-08-2010, 22:07
Co do budżetu to powiedzmy tak do 70 zł za osobę, a żarcie to bez różnicy będzie to fajnie nie będzie to płakać nie będę. Najbardziej interesował by mnie Żywiec i jego okolice, ale tak jak pisałem otwarty jestem na inne propozycje.

darkiz
12-08-2010, 07:05
Byłem tutaj i bardzo polecam: http://apartamentywdolinie.pl/. Cena około 35zł/os. Bardzo komfortowe warunki. Kawa, soki gratis. Każdy pokój z pełnym węzłem sanitarnym. TV i internet wi-fi. Bardzo mili własciciele.