Zobacz pełną wersję : ~ A & W - slideshow ~
Ola i Wojtek
jKjL9I1sIEc
Uzupełniony materiał - na blogu (http://marcinwilk.blogspot.com/2010/07/aleksandra-i-wojciech-17072010r.html)
kurde - nie bardzo wiem czy ten dział jest odpowiedni na takie cuda. Bo nie ma jak się odnieść do konkretnych zdjęć.
Fajny spójny materiał. Szczególnie podobały mi się przygotowania:) Może dorzuciłbym kilka fot więcej z kościoła.
Co do samej prezentacji. Od razu mówię że to moje mocno subiektywne zdanie:)
Nie podobało mi się kilka rzeczy:
- przejścia zdjęć były różnorodne tzn raz miękkie przenikanie a od czasu do czasu przenikające piksele czy zdjęcie rozpadające się na kwadraciki. Jakoś to do mnie nie gada
- na niektórych zdjęciach były przybliżenia i oddalenia a niektóre były statyczne.
Te rzeczy sprawiały że jakoś niespokojnie się to oglądało.
Generalnie duży plus:)
Z pewnością nie ta jakość i nie ten format.
Pomysł świetny. Ciekawa alternatywa dla fotek drukowanych, albumów ślubnych czy filmu.
Jako zwiastun nowości podoba się!
Jakiej nowości? Wielu fotografów taką prezentację oddaje razem ze zdjęciami. Foty fajne, ale trochę za małe to żeby porządnie obejrzeć.
(...) Foty fajne, ale trochę za małe to żeby porządnie obejrzeć.
Zatem zapraszam na bloga (http://marcinwilk.blogspot.com/2010/07/aleksandra-i-wojciech-17072010r.html)
no ogólnie ok, ale jak kolega wyżej.
-przejścia miedzy scenami jednak robił bym obraz-czarny-obraz
-zmiana rytmu muzy= zmiana (chwilowa) szybkości wyświetlania , pokombinuj jeśli prog na to pozwala bardzo fajny efekt.
-i chyba muze bym jednak inna dal
ogólnie duży plusik bo sam takowe prezentacje robię. ostatnio w jakimś dziwnym prog ale wracam do pinnacle studio.
a i czołówkę jak i zakończenie bym zmienił niebieski tak jakoś nijako pasuje ;) może szarość z bloga tam zapodaj
Jam pytanie czy w takiej formie lub inaczej czy ta prezentację oddałeś młodym?
Wojtek Marzec
11-08-2010, 21:47
Jak dla młodych to OK, ale do pokazywania na blogu, czy ogólnie to wyrzuciłbym tak ze 2/3 a przynajmniej połowę zdjęć. Myślę że byłoby wówczas mocniejsze.
Jam pytanie czy w takiej formie lub inaczej czy ta prezentację oddałeś młodym?
W formie do odtwarzania na komórce ;)
Jak dla młodych to OK, ale do pokazywania na blogu, czy ogólnie to wyrzuciłbym tak ze 2/3 a przynajmniej połowę zdjęć. Myślę że byłoby wówczas mocniejsze.
Taka długość bo... tyle trwa utwór ;)
Taka długość bo... tyle trwa utwór ;)[/QUOTE]
Jaki twór? wanhejlen?