Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Brnąc przez gęstwiny
Zapraszam .
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/images/71464893306920230287.jpg)
Piotrze, cos zdjecie mas zpominiete, a jest bardzo fajne.....
Chyba juz pokazywales cos z tego pleneru wczesniej.
Ladne swiatlo na podlodze, mgielki w tle, slupy, pola, typowy Polski krajobraz.....podoba sie!
Jest w tym cos pozytywnego
Fajne światło wydobyłeś na podłodze :-) mozna pokusić się o usunięcie elektryfikacji :mrgreen: ogólnie pozytywny odbiór :-)
(...)Ladne swiatlo na podlodze, mgielki w tle, slupy, pola, typowy Polski krajobraz.....podoba sie!
Zgadzam sie :D
Pozwole sobie zadac pytanie: probowales z dlugiej lufy "strzelac"?? Bo tam w oddali mogloby byc rowniez interesujaca :D
Bardzo fajny kadr, światło i kolor.Pozdrawiam
Światło fajne i ta urzekająca mgiełka prowadząca do podnóża góry. ZAS*ANE słupy elektryczne! Nienawidzę ich!
Zgadzam sie :D
Pozwole sobie zadac pytanie: probowales z dlugiej lufy "strzelac"?? Bo tam w oddali mogloby byc rowniez interesujaca :D
nie mam dlugiej lufy tylko 18-105
GUINNESSts
09-08-2010, 18:44
nie mam dlugiej lufy tylko 18-105
I wystarczy na razie:)
Uwag brak jesli oczekujesz. Zabrales w podróż i to powinno być wystarczającą oceną fotki.
Jedynie małe aureolki w niebie poobróbkowe. Pomaga co dziwne ustalenie i zapisanie aberacji do biektywu. Badz pobranie z sieci ustawień, badz mniejsze kombinacje w tych trudnych przestrzeniach. Badz ostatecznie jakis rodzaj stempelka:) Do prezentacji w sieci. W duzym formacie mysle bedzie oki:)
ostrytux
09-08-2010, 18:48
Bardzo klimatyczna i dopracowana fotografia - niczego bym nie zmieniał, jedynie coś z długiej lufy bym jeszcze widział ale to już wyjaśniłeś wcześniej :)
Nikonozaur
09-08-2010, 19:26
Bardzo klimatyczna i dopracowana fotografia - niczego bym nie zmieniał, jedynie coś z długiej lufy bym jeszcze widział ale to już wyjaśniłeś wcześniej :)
Zgoda z Michałem.
Podoba się, warto się nie wysypiać ;)
RobertSoul
09-08-2010, 20:21
a ja mam pytanie do was wszystkich.... zdjecia krajobrazow lepiej robic z reki czy na statywie ? chodzi mi tu przede wszystkim o wydajność zdjęc na koncu... kazdy z was spaceruje ze statywem na plecach i pozniej go rozklada ? ;>
Fajny klimacik Piotrze zapodałeś :).
Ładne, delikatne światełko i świetna tonacja. Jedynie co psuje mi sielski odbiór tej fotografii, to elektryka.
Jak w poprzednim "wschodowym" kadrze bardzo pasowała, tak tutaj już nie koniecznie (moim zdaniem oczywiście ;)).
Pablo 77
09-08-2010, 23:29
Całkiem przyjemnie:)
ładna fotografia z klimatem :) gratki
anonymos
10-08-2010, 00:08
Chyba Twoje najlepsze jak do tej pory. Mi się bardzo podoba ta tonacja i rozkład światła.
Wielka magia drzemie w tej fotografii!!!! Swietnie!
maniak666
10-08-2010, 01:53
Fajny klimacik Piotrze zapodałeś :).
Ładne, delikatne światełko i świetna tonacja. Jedynie co psuje mi sielski odbiór tej fotografii, to elektryka..
Mam te same odczucia. Piękna praca.
a ja mam pytanie do was wszystkich.... zdjecia krajobrazow lepiej robic z reki czy na statywie ? chodzi mi tu przede wszystkim o wydajność zdjęc na koncu... kazdy z was spaceruje ze statywem na plecach i pozniej go rozklada ? ;>
a co to jest wydajnosc zdjec na koncu :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
A co do pytania to ja nie uzywam statywu wszystkie zdjecia robie z reki , ale na dlugie czasy to podstawa statyw .
dzieki za posty i odwiedziny
RobertSoul
10-08-2010, 07:12
zaza67
chodziło mi przedewszystkim o jakosc zdjec :P :D
jurek1906
10-08-2010, 09:57
Fajne klimacik :).