Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Drzewa - wersja letnia
Kiedyś prezentowałem to miejsce w wersji wiosennej http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=146523.
Tym razem wersja letnia. Żywię głęboką nadzieję, że jesienna też się przytrafi ;).
* Zapraszam *
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/08/b58cfee7dbf9a6a7-1.jpg
źródło (http://www.fotosik.pl)
* Dziękuję *
ostrytux
08-08-2010, 16:53
I gitara, pięknie jest - w sumie nie wiem czy umiałbym zdecydować, która bardziej mi się podoba wiosenna czy letnia - zapewne jesienna będzie najciekawsza ;) :D
i po raz kolejny piekny slodziak , dobra robota!
ja bym dał pewnie więcej kontrastu, ale ja mam teraz okres na przesadzanie z kontrastem;)
podoba się:)
tbogdanowicz
08-08-2010, 19:23
Obie wersje świetne.
Zaznaczyłeś miejsce gdzie stał stał statyw by wrócić tam jesienią i zimą ;) ???
Obie super, jednak zielona lekko dla mnie wygrywa, ale lekko. Jesień może być ciekawa...
bardzo fajny kadr, do tego ładnie zagrało światełko i cienie na glebie.
jednym słowem super :)
Celeborn
08-08-2010, 19:44
Letnia bardziej ciekawa i przyjemna.
Jest świetnie :-) czekam na jesienną wersję :-)
jadowita żmija
08-08-2010, 20:05
Fantastyczne kolory ziemi, a właściwie odcienie złotego piasku z zielonymi akcentami w postaci drzew.:):):)
Fantastyczne kolory ziemi, a właściwie odcienie złotego piasku z zielonymi akcentami w postaci drzew.:):):)
Szczególnie, że ten "piasek" to zboże... ;)
dziś zgadzam się z forumową poetką ;)
nieprzekombinowane ciekawe zdjęcie, dobrze skadrowane z intrygującymi szczegółami, i oglądając je ma się wrażenie bycia w tym miejscu ;)
o ile nie lubię ;) fotografii przedstawiających bezkres pól i łąk to zdjęcie przedstawione przez PABLOOKA mi się podoba.
Statyw oczywiście był ? ;)
Kolejne, swietne ujecie...
PS.Pawle, zdradz "sekret" - duzo tego jeszcze masz? :D Chetnie obejrze... calosc!!! :D
...
Statyw oczywiście był ? ;)
Oczywiście ;).
...
PS.Pawle, zdradz "sekret" - duzo tego jeszcze masz? :D Chetnie obejrze... calosc!!! :D
No jeszcze trochę Was pomęczę ;). To nowy towar z tego tygodnia. Musi starczyć do jesieni, no chyba żeby nie ;).
No jeszcze trochę Was pomęczę ;). To nowy towar z tego tygodnia. Musi starczyć do jesieni, no chyba żeby nie ;).
Cieszy mnie to bardzo :D
świetna fotografia, piękne delikatnie zróżnicowane kolorki, świetny kadr i super miejscówka - gratuluję :)
Piekne zdjecie, nie mam uwag!
jadowita żmija
08-08-2010, 23:20
Szczególnie, że ten "piasek" to zboże... ;)
Szkoda, że kolega nie wie co to przenośnia, epitet, metafora, porównanie!
:):):)
..... czekam :grin:
Bartekkw
08-08-2010, 23:42
świetna fotografia, piękne delikatnie zróżnicowane kolorki, świetny kadr i super miejscówka - gratuluję :)
j.w. Pawle - jest BDB
maniak666
08-08-2010, 23:45
Miodne jest, poprzednie było miętowe:smile:, czekam na pomarańczowo-wiśniowe.
FAjnie jest. Moze chcialbym troche swiatla na tytulowych drzewach ale tak tez moze byc
Bardzo dobry kadr,światło i kolor.Pozdrawiam
Wiosna bdb+, lato bdd czekam na jesień i zimę :)
Ciepło, łagodnie i harmonijnie, nic tylko domagam się ciągu dalszego :smile:
Letnia bardzo fajna, podoba się, muszę tylko przyznać że jedyne co mnie męczy to niebo bo dziwne jest :)
wersja letnia ciekawsza...więcej widocznych szczególików...miejsce bajka
Ales mnie zaczarował.....
Pozdrawiam i tak trwam:)
GUINNESSts
09-08-2010, 16:23
To jest to!
wojtek6308
09-08-2010, 18:32
Wersja letnia równie udana jak wiosenna, ... a może nawet bardzie mnie się podoba :-) .
... muszę tylko przyznać że jedyne co mnie męczy to niebo bo dziwne jest :)
A gdzie Ty tutaj niebo widzisz :shock:?
Wielkie dzięki Wszystkim za wszystkie wizyty i komentarze :).
Na pewno postaram się jesienną odsłonę tej miejscówki zaprezentować, a może i zimową ;).
Pamiętam rozmowy w Turawie i podziwiam konsekwencję no i fotkę oczywiście.
Wersja letnia dla mnie wygrywa. Świetny kadr :)
Pablo 77
09-08-2010, 23:26
Wolę tą wersje:)
jurek1906
10-08-2010, 08:45
Kadr i kolory super.