Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Niebieskie lusterko o poranku
I znów odgrzewam kotleta, trochę go odświeżyłem i podgrzałem, mam nadzieje, że da sie zjeść...
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img293.imageshack.us/i/mg1949.jpg/)
EDIT:Przepraszam, nie ten dzial, prosze moderatora o przniesienie, z góry dzięki!
Pomyliłeś dział. Ale zdjęcie mi się podoba
Cisza spokój. Miodzio bardzo się podoba :)
Zdjęcie super, ramka bee :)
borregaard
05-08-2010, 20:38
Troszeczkę przeostrzyłeś,biorąc pod uwagę porę,ale jest b.ładnie.
świetne! nic dodać nic ująć...
Pamietam ten poranek :D
Trafilismy wtedy warunki... ;)
Podoba mi sie ta wizja, pokazales to troche inaczej (porownuje teraz swoja wersje :p), ale tak mi tez pasuje ;)
Przepiękne. Na ścianę z nim...!!!
Nikonozaur
05-08-2010, 23:56
Pięknie, nie mam żadnych uwag, świetna robota w każdym calu.
Motorniczy
06-08-2010, 00:34
Piękna fotografia ale za dużo nieba :)
martinez
06-08-2010, 01:45
Zdjęcie super, ramka bee :)
Nie rozumiem co jest nie tak z tą ramką, co ty oceniasz ramkę czy zdjęcie... ramka to tylko dopełnienie całości zdjęcia... zdjęcie mz dobre, więc komentarz w style "ramka bee" kompletnie zbędny ;)
Wybacz, ale ja chyba lepiej wiem co MNIE się podoba, a co nie. Uważam ramkę za zbędną i tyle. Nie podobają mi się ramki w oglądaniu zdjęć na kompie, a białe już w szczególności.
Bardzo dobra praca.Pozdrawiam
bardzo ładne zdjęcie, i kwadrat tutaj pasuje i ramka :)
anonymos
06-08-2010, 13:37
Mi ramka wisi a samo zdjęcie bardzo dobre choć odnoszę wrażenie, że już widziałem ten kadr, ale mogę się mylić.
Mi ramka wisi a samo zdjęcie bardzo dobre choć odnoszę wrażenie, że już widziałem ten kadr, ale mogę się mylić.
Widzialeś na pewno podobny, ale w innym wydaniu, to był wspólny plener kilku forumowiczów. ;)
Dziękuje za komentarze.
jurek1906
06-08-2010, 19:39
Bardzo dobra praca,już ktoś pisał, że na ścianę jak ulał :).
maniak666
07-08-2010, 00:40
No to chyba nie kotlet odgrzewany ino bigos, Wszakże on wielokrotnie odgrzewany szlachetnieje i coraz bardziej smakuje:lol:
A fota? No cóż-pięknie jest Panie, oj pięknie...
Widzialeś na pewno podobny, ale w innym wydaniu, to był wspólny plener kilku forumowiczów. ;)
BA to byl plener silnej grupy wysparzy:D
Ladnie to wyszlo, poradziles sobie z WB swietnie! Moje NEFy z tego miejsca leza nie tkniete:D Chyba czas do nich wrocic;)
Proac150
07-08-2010, 11:14
Bardzo ładna fotografia z klimatem
Sławomirowski
07-08-2010, 11:45
Przepiękna praca, świetne zdjęcie. Aż dziw bierze, że nikt o niebieskim zafarbie nie wspomni :) Osobiście myślę, że w takich zastygłych, mono-kolorystycznych kadrach jest on pożądany bardziej niż gdziekolwiek indziej. Naprawdę świetny kadr.
bardzo dobre zdjęcie...ja bym to widział w BW ;)
Aż dziw bierze, że nikt o niebieskim zafarbie nie wspomni :)
Bo jest różnica między kolorem wynikającym z otoczenia i temperatury, a przebarwieniami wynikającymi z promieniowania UV oraz brudnego powietrza.
Bo jest różnica między kolorem wynikającym z otoczenia i temperatury, a przebarwieniami wynikającymi z promieniowania UV oraz brudnego powietrza.
O, to to :)
To zdjecie bylo robione tuz przed wschodem slonca......jakie ma miec inne kolory, jest dobrze!
Alez material na B&W. Swietne to.
Bardzo dobra praca Panie Michale :).
Gratki!