PDA

Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Navy blue over the nave

wpkx
05-08-2010, 10:22
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/08/L100429520Navy20blue20over20the20nave-2.jpg
źródło (http://wpk.eltrakon.pl/L1004295%20Navy%20blue%20over%20the%20nave.jpg)

borregaard
05-08-2010, 20:11
Zamiast wymyślać tytuły,śmiszne zresztą,skup się na kompozycji i ekspozycji.
Jeśli nawet w kadrze nic ,to musi być porządnie,tak żeby mamiło profeską....:wink: :mrgreen:

wpkx
05-08-2010, 21:12
żeby mamiło profeską....:wink: :mrgreen:

Wrzuciłeś mnie pod biurko.:mrgreen::D

A na poważnie: kompozycja dyskusyjna, ale ekspozycja? Że niby niedoświetlone przez indolencję? ;)

Rycerz
05-08-2010, 21:33
moim zdaniem gdyby nie istniała fotografia cyfrowa to nie powstałoby wiele zdjęć, bo fotografowi byłoby po prostu żal wydać na coś pieniądze ;)
bez obrazy wpkx ;)

borregaard
05-08-2010, 21:37
Wrzuciłeś mnie pod biurko.:mrgreen::D

A na poważnie: kompozycja dyskusyjna, ale ekspozycja? Że niby niedoświetlone przez indolencję?
Traktujesz wszystko jak atak,a ja mam uczulenie na gryzienie,więc nic
nie sugeruję,zarzucam ,wytykam...To nadinterpretacja.Widzę i opisuję....;)

sea21
05-08-2010, 21:40
Ooo widzę nawet w architekturze pojawiła się ahtystyczna wizja :D IMO knot po całości. Ani treści ani formy. Totalny niczym nieuzasadniony bałagan...

Vim
05-08-2010, 22:22
Podzielam opinie kolegów w całej rozciągłości, poza tym jakieś dużawe te zdjęcie,
nie ma co sie obrażać :)

wpkx
05-08-2010, 22:34
moim zdaniem gdyby nie istniała fotografia cyfrowa to nie powstałoby wiele zdjęć, bo fotografowi byłoby po prostu żal wydać na coś pieniądze ;)
bez obrazy wpkx ;)

Masz rację w całej rozciągłości (widma?;)), ale z tym żalem pieniędzy to w tym konkretnym przypadku trafiłeś jak kulą w płot. :D
I oczywiście bez obrazy.
Z mojej strony również bez, albowiem Wasze uwagi przyjmuję może nie z pokorą (byłaby to hipokryzja), ale na pewno z uwagą i ku przestrodze. ;)

waldek
07-08-2010, 16:46
Średnia statystyczna w dziale architektura to 2-3 komentarze.
Jak ktoś dostaje 5 i jeszcze do tego pozytywnych komentarzy to jest "gość".
Może ktoś mi wytłumaczy, dlaczego pod takimi zdjęciami jak powyższe, wypowiada się tyle osób.
Przecież ono zasługuje jedynie na obojętność.
Nie rozumiem tego ?

wpkx
07-08-2010, 17:43
Średnia statystyczna w dziale architektura to 2-3 komentarze.
Jak ktoś dostaje 5 i jeszcze do tego pozytywnych komentarzy to jest "gość".
Może ktoś mi wytłumaczy, dlaczego pod takimi zdjęciami jak powyższe, wypowiada się tyle osób.
Przecież ono zasługuje jedynie na obojętność.
Nie rozumiem tego ?

Ja też nie rozumiem dlaczego, zgodnie ze swoją podkreśloną w edycji sugestią, nie pozostałeś obojętny.

Locter
07-08-2010, 17:47
No i historia sie powtarza, pan wpkx wrzuca gniota, dostaje negatywne oceny i potem stosuje najróżniejsze sztuczki językowe żeby tylko obronić swoje mizerne dzieło, Panie wpkx, jak nie fotografia to może zacznij książki pisać? Przecież jestes tak "językowopoprawny" a i gadane masz przecież nie od parady ;)

wpkx
07-08-2010, 17:48
No i historia sie powtarza, pan wpkx wrzuca gniota, dostaje negatywne oceny i potem stosuje najróżniejsze sztuczki językowe żeby tylko obronić swoje mizerne dzieło, Panie wpkx, jak nie fotografia to może zacznij książki pisać? Przecież jestes tak "językowopoprawny" a i gadane masz przecież nie od parady ;)

Dossskonały OT. :D

pszetak
10-08-2010, 02:34

Bardzo dobre.Szacun.

wpkx
10-08-2010, 16:22
Bardzo dobre.Szacun.

Cześć Grzegorzu.

OK, nie dam się dwa razy prosić.
Pierwsza książka będzie miała tytuł:
"Przygody Sir Loctera z Limerick i jego giermka pszetaka wśród niewiernych na Forum Nikona."

Locter
10-08-2010, 16:23
Cześć Grzegorzu.

"Przygody Sir Loctera z Limerick i jego giermka pszetaka wśród niewiernych na Forum Nikona."

Piękny tytuł :D Napisz choć miniaturę i wrzuć gdzieś :)

pszetak
10-08-2010, 23:48
Cześć Grzegorzu.

Wypraszam sobie taką klasową deprecjonizację ...
:p