PDA

Zobacz pełną wersję : Prośba o zrobienie zdjęcia

Zoidberg
04-08-2010, 10:21
Witam,
Od jakiegoś czasu przeglądając swoje zdjęcia dochodze do wniosku, że wyglądam na nich dziwnie :)
Stąd zrodził się w mojej głowie pomysł by wreszcie pójść do fotografa, który zrobił by mi fotkę, na której wyglądałbym fajnie (całkiem nie podobnie do siebie ;).
I pierwsze co mi przyszło do głowy to zapytać tu na forum - czy ktoś z Was z Warszawy albo Gliwic i okolic poświęciłby trochę swojego cennego czasu (oczywiście za stosownym wynagrodzeniem) i zrobił mi jakieś fotki, na których nie wyglądałbym jak gość z listu gończego (Poszukiwany żywy lub martwy, ze wskazaniem na martwego:).
Jeśli to zły dział lub zły post to sorki :).

R
04-08-2010, 10:26
zrobił mi jakieś fotki, na których nie wyglądałbym jak gość z listu gończego (Poszukiwany żywy lub martwy, ze wskazaniem na martwego:).

a wziales pod uwage, ze moze po prostu sie nie da? :mrgreen:

wikary
04-08-2010, 10:31
Polecam autoportret.

step.tom
04-08-2010, 10:32
Witam,
Od jakiegoś czasu przeglądając swoje zdjęcia dochodze do wniosku, że wyglądam na nich dziwnie :)
Stąd zrodził się w mojej głowie pomysł by wreszcie pójść do fotografa, który zrobił by mi fotkę, na której wyglądałbym fajnie (całkiem nie podobnie do siebie ;).
I pierwsze co mi przyszło do głowy to zapytać tu na forum - czy ktoś z Was z Warszawy albo Gliwic i okolic poświęciłby trochę swojego cennego czasu (oczywiście za stosownym wynagrodzeniem) i zrobił mi jakieś fotki, na których nie wyglądałbym jak gość z listu gończego (Poszukiwany żywy lub martwy, ze wskazaniem na martwego:).
Jeśli to zły dział lub zły post to sorki :).

Jak to nie żarty to zapraszam do Bytomia. http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/event.php?eid=136414863062194 (http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#%21/event.php?eid=136414863062194)

Zrobimy z Ciebie modela a fotki sam sobie wybierzesz które Ci "podejdą". Co do wynagrodzenia... Kupisz każdemu po bananie i będzie dobrze.

Pozdrawiam i do zobaczenia

R
04-08-2010, 10:35
Co do wynagrodzenia... Kupisz każdemu po bananie i będzie dobrze.

Pozdrawiam i do zobaczenia

po tym co przeczytalem, ze pewnoscia nie zaryzykowalbym :mrgreen:

Zoidberg
04-08-2010, 11:13
Jak to nie żarty to zapraszam

Absolutnie to nie żarty. Podałem to może w wesołej formie bo już taka moja natura ale jak najbardziej chciałbym mieć znośną fotę :) Bytom może być ale w weekendy - pracuje obecnie na projekcie w Warszawie od poniedziałku do piątku stąd mogę tylko w sobotę (lub niedziele) gdy wracam do domu do Gliwic.

a wziales pod uwage, ze moze po prostu sie nie da? :mrgreen:

Ponieważ kobiety nie wymiotują na mój widok, dzieci nie zaczynają płakać a staruszki nie dostają zawału stąd wywnioskowałem, że jest jeszcze iskierka nadziei.

step.tom
04-08-2010, 11:20
Bytom może być ale w weekendy - pracuje obecnie na projekcie w Warszawie od poniedziałku do piątku stąd mogę tylko w sobotę (lub niedziele) gdy wracam do domu do Gliwic.

Zobacz na datę i czekamy... ;)

Pozdrawiam

elwrona
04-08-2010, 19:22
Miałem ten sam problem i dopiero jak mi rentgen czaszki zrobili to dało się na to patrzeć :) Tylko do paszportu się nie nadaje

wlopis
04-08-2010, 19:34
Zoidberg, dzieki za założenie tego wątku, może nie temat, co odpowiedzi rozbawiły mnie do łez, szczególne podziekowanie dla R i elworona :)

Zoidberg
04-08-2010, 19:52
Zoidberg, dzieki za założenie tegą wątku, może nie temat, co odpowiedzi rozbawiły mnie do łez, szczególne podziekowanie dla R i elworona :)

Mnie też - do tego stopnia, że zacząłem brać pod uwagę rentgen głowy (oczywiście tylko w celach fotograficznych).

credka
04-08-2010, 20:00
ostatnio modne te rentgeny...

Rycerz
04-08-2010, 20:04
mam lekko podobnie jak założyciel wątku :mrgreen::mrgreen:

ropusz
04-08-2010, 21:10
W sumie nie macie co narzekać. Ja, jako NFR (Naczelny Fotograf Rodziny) nie mam w ogóle zdjęć, tylko zdjęcia żony, córki, żony z córką, córki z żoną itp.

Zoidberg
05-08-2010, 00:58
Wszystko fajnie tylko jakoś dziwi mnie, że nikt z Wawy się nie odezwał (z zaproszenia Bytomian z pewnością skorzystam). Nikt ze Stolicy nie chce się podjąć wyzwania by ukazać moją gębę "w lepszym świetle"?

wikary
05-08-2010, 10:30
mam lekko podobnie jak założyciel wątku :mrgreen::mrgreen:

...musze przyznac, ze ciekawie wybrnales patrzac na avatar :mrgreen::!:
Mysle, ze wszyscy tak mamy- zawsze z tej drugiej strony sie jest.

Lemür
05-08-2010, 12:41
...musze przyznac, ze ciekawie wybrnales patrzac na avatar :mrgreen::!:
Mysle, ze wszyscy tak mamy- zawsze z tej drugiej strony sie jest.

Jakby Rycerzowi przyszło zapłacić za sesję, to odebrało by mu mowę.:smile:

Rycerz
05-08-2010, 12:44
dlaczego?
ja jestem z tych którzy doceniają fachowców i im płacą ;)

Pimps
05-08-2010, 13:16
Popieram, fajny wątek i problem standardowy że ten co foci nie ma fotek swojej osoby.

wlopis
05-08-2010, 13:16
dlaczego?
ja jestem z tych którzy doceniają fachowców i im płacą ;)

To mnie przekonało, że zdjęcie które wykorzystałeś w avatarze, zrobiłeś przy pomocy pilota :wink:.
Jednak skąpiłeś :).

Rycerz
05-08-2010, 22:34
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/08/d010-2.gif
źródło (http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/d010.gif)