Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Zmierzch nad polem tytoniu
http://wpk.eltrakon.pl/L1004276%20Zmierzch%20nad%20polem%20tytoniu.jpg
źródło (http://wpk.eltrakon.pl/L1004276%20Zmierzch%20nad%20polem%20tytoniu.jpg)
Mnie siedzi. Zawsze szukam, wypatruję u Ciebie jakiejś skazy, deformacji i różnych takich halo... ;-) Patrzę, jest -mroczki nad krzewami!!! Oglądając to zdjęcie mam wrażenie jakbym nie dotarł do domu po ostrej imprezie i obudził się w polu. Podoba mi się, nic na to nie poradzę... (nie, żeby pijaństwo...;-))
Mnie siedzi. Zawsze szukam, wypatruję u Ciebie jakiejś skazy, deformacji i różnych takich halo... ;-) Patrzę, jest -mroczki nad krzewami!!! Oglądając to zdjęcie mam wrażenie jakbym nie dotarł do domu po ostrej imprezie i obudził się w polu. Podoba mi się, nic na to nie poradzę... (nie, żeby pijaństwo...;-))
A ja nic nie poradzę (i nie, żeby pijaństwo, itp...), ale... ładne to, co napisałeś. :D
Dziękuję.
JaroPienza
03-08-2010, 21:47
Mi też leży ... jest w tym zdjęciu jakaś nadzieja
Dziękuję za odwiedziny i, osobliwy poniekąd, brak epitetów. ;)
Nikonozaur
05-08-2010, 10:38
[...] Oglądając to zdjęcie mam wrażenie jakbym nie dotarł do domu po ostrej imprezie i obudził się w polu. Podoba mi się, nic na to nie poradzę... [...]
Zdecydowanie się podpisuję.
"Dziękuję za odwiedziny i, osobliwy poniekąd, brak epitetów."
Zmien plyte ;)
Podoba mi sie swiatlo, a i calosc ma swoj klimat.
jadowita żmija
05-08-2010, 10:40
Tytoń niczego sobie, zmierzch również. Świetne!!! :)
borregaard
05-08-2010, 19:36
Paskudnie środek drugiego planu wygląda.
To co się dzieje na krawędziach krzaczorów...:shock:
..?
Paskudnie środek drugiego planu wygląda.
To co się dzieje na krawędziach krzaczorów...:shock:
..?
Czy "paskudnie" = "z podwójnymi, kontrastowymi konturami nieostrych obiektów"? ;)
borregaard
05-08-2010, 19:49
Czy "paskudnie" = "z podwójnymi, kontrastowymi konturami nieostrych obiektów"? ;)
Co tu się przekomarzać,nie zostawia się takiej partaniny.
Co tu się przekomarzać,nie zostawia się takiej partaniny.
To nawet 3= nie dostanę, Wujku? Grozi mi powtórka? ;)
Faktycznie ciekawe nawe interesujace zdjecie ale jak dla mnie za mocno przekombinowane - chodzi o te znieksztalcenia ,mroczki , podwójne kontury czy jak kto chce to nazwać .
Ciut delikatniej i było by super.