Zobacz pełną wersję : Z serii "ciężkie życie fotografa ślubnego"
Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. Tak czy siak ku przestrodze tych z wybujałą fantazją.
http://www.swiatobrazu.pl/fotograf-slubny-zastrzelony-w-trakcie-wesela-para-mloda-miala-pozowac-ze-strzelbami-21112.html
Na początku myślałem, że zdjęcia oddał kiepskie...
Marian K
30-07-2010, 23:05
Tytuł zamkniętego wątku był bardziej niosły,acz nie do końca prawdziwy.
Jak było tak było,jednak fotograf nie żyje i fakt ten powinien stanowić memento dla innych.
No i wiadomo, że jak pojawia się na zdjęciach strzelba to musi kiedyś wystrzelić.
gadzeciarz
31-07-2010, 12:09
Hmmm co mu do głowy strzeliło żeby zdjęcia z naładowaną bronią robić ???
Przemek Paśnik
31-07-2010, 12:12
Hmmm co mu do głowy strzeliło żeby zdjęcia z naładowaną bronią robić ???
W tej sytuacji ten zwrot jest trochę makabryczny...
Rafał_Sz
31-07-2010, 12:13
Hmmm co mu do głowy strzeliło żeby zdjęcia z naładowaną bronią robić ???On się wcale nie musiał znać na broni. Mało tego, mógł zakładać, że nikt nie jest takim debilem, żeby na sesję przynosić naładowane strzelby.
On się wcale nie musiał znać na broni. Mało tego, mógł zakładać, że nikt nie jest takim debilem, żeby na sesję przynosić naładowane strzelby.
To Sycylia , tam naładowane lupary nosi się jako breloczki do kluczy , ot taki folklor .
kamilkamien
31-07-2010, 18:07
w każdym razie zdjęcia wyszły wystrzałowe :)
w każdym razie zdjęcia wyszły wystrzałowe :)
Bardzo K.J.M. śmieszne.
Marian K
31-07-2010, 20:59
Czy kolega pisząc "K.J.M.",miał na myśli słowa,powszechnie uważane? Jeżeli tak to nie wiem czy był powód.
Ja bym dodał że:cała sesja była wystrzałowa.:) Nie znaczy to że robię sobie jaja z czyjejś śmierci.
Moim zdaniem dużo gorszym występkiem jest napisanie w tytule " ...zastrzelono fotografa...".
Rafał_Sz
31-07-2010, 21:55
To Sycylia , tam naładowane lupary nosi się jako breloczki do kluczy , ot taki folklor . Czyli, że będąc w gościach, do kelnera się raczej nie pyskuje? ;)
No raczej tak.. i nie mówi się że zupa za słona..