Zobacz pełną wersję : Gdzie jest mój drugi pompon?
Witam Wszystkich.
Dzisiejszy spacer był krótki bo zaczęło padać ale córa i tak coś zdążyła zgubić - czyli pomponik od kapturka.
Pozdrawiam Wszystkich i liczę na jakieś wskazówki.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.h.tar.pl/JS_25_07_2010_01PSmr.jpg)
gregzorba
25-07-2010, 15:20
mnie sie podoba :)
aikidudi
25-07-2010, 16:36
mnie się też podoba. Swietna obróbka
Dzięki Wam bardzo za uznanie.
Bardzo fajne, świetnie kolorki na sweterku grają :)
Jestem pod wrazeniem panie Marianie - jakim szklem robione?
Cześć kolego Marcinie, senkju za twoje "pod wrażeniem" - co do szkła to N70-200.
Obróba godna uznania. Pzdr.
kudlaty85
26-07-2010, 13:25
Bardzo lubię Twoje kolory!
Jak zawsze na tak.
PD71 i Kudlaty85 - dziękuje
kubamisiura
26-07-2010, 22:24
Kapitalna obrobka. Raczej 70-200 tak nie ostrzy. Ogolnie powiedz ile siedziales nad obrobka? pewnie masz dobry monitor graficzny co?
kubamisiura - dzięki za uznanie. Nad obróbką siedziałem 10-15 minut gdyż wiele tu nie obrabiałem. Co do 70-200 to on bardzo dobrze ostrzy a jedyny problem to to aby model się nie ruszył nagle jak robisz na 200 mm. Co do monitora to jest to zwykły monitorek LG L227WT.
Czysto i ładnie w kadrze :-)
ART69 - senkju - teraz czas na Ciebie i fotkę twojej córy.
Fajne zdjęcie, piękną masz Córkę:-)
mycza - bardzo Ci dziękuję
bardzo przyjemne w odbiorze - powybrzydzam jednak, widzę tam ciut za dużo bluru i to mi odrobinę przeszkadza (ale ja się nie znam)...
AsKier - dzięki za Twoje uwagi i krytykę.
Ładne światełko na twarzy. Dopalane, odbijane?
251kris - ani nie dopalone ani nie odbijane po prostu naturalne. 10 min. po wykonaniu fotki zaczęło padać.
najs. kolorki jak zawsze super.
ps
moze deczko gore bym ucial.
mrcll - senkju, dzięki za radę. Na marginesie - nic nie przekadrowywałem.
tatusiek
29-07-2010, 15:45
...i liczę na jakieś wskazówki.
A może jeszcze w domu się urwał i się znajdzie:):):)
A tak serio, bardzo mi się podoba, ale tego blura to chyba traszkę za dużo.
tatusiek - dzięki za krytykę i rady - może się znajdzie ale napewno nie w domu bo jak wychodziliśmy to jeszcze wisiał.
Dzisiejszy spacer był krótki bo zaczęło padać ale córa i tak coś zdążyła zgubić - czyli pomponik od kapturka.
Pozdrawiam Wszystkich i liczę na jakieś wskazówki.
może się znajdzie ale napewno nie w domu bo jak wychodziliśmy to jeszcze wisiał.
Czyli wskazówki co do poszukiwania pomponika są takie - trzeba iść jeszcze raz tą samą drogą, którą szliście - może będzie leżał na ziemi :D (Chyba, że macie tam jakieś wiewióry i już po pomponiku) :D
A zdjęcie oczywiście piękne :D
hobbits - bardzo dzięki za wskazówkę i za pochwałkę - co gorsze jak zaczęło padać tak padało 5 dni cały czas więc nie szukaliśmy, a teraz już po jabłkach bo go zmyło :).
bardzo mi się podoba :) świetne kolory i wyraz twarzy dziecka ;) !
Może troszeczkę ciasno, ale za obróbkę Wielki Szacun!!!
cadoo i lavvina - dzięki za zainteresowanie moją pracą, za rady i gut słowo.
Photoartbox
04-08-2010, 16:27
Juz nie wiem na ktorym portalu Cie chwalic ;)- cora, fota i obrobka pierwsza klasa!
Photoartbox - bardzo dziękuję i pozdrawiam.