Zobacz pełną wersję : Stadion (narodowy, dawniej bazar)
marszull
25-07-2010, 10:28
Ta informacyjnie, jak ktos ie byl.
Dzisiaj jest otatni weekend bazaru na stdionie dziesieciolecia
a wraz z nim alejki z barami wietnamskimi, z PRAWDZIWYM wietnamskim zarciem
calosc sie zamyka w czwartek/piatek, warto sprobowac, jak ktos jest z warszawy/ jest w warszawie
niedlugo tylko wirtualnie na stronie slodkokwasna.pl :)
Boryszuk
25-07-2010, 10:51
A nie mieli tego przepędzić na cztery wiatry już kilka lat temu?
W Gdańsku, na dawnym pasie startowym na Zaspie też był kiedyś bazar. Mówiło się na to Bangladesz. I co? Mieli tam coś budować, przegonili sprzedawców nie dając im alternatywnego miejsca na postawienie straganów. Część jednak, tych najwytrwalszych, działała tam dalej, jeszcze długo po "zamknięciu". Nie wiem co się teraz tam dzieje bo od 3 lat nie byłem w okolicy.
marszull
25-07-2010, 11:04
niby mieli ale sie troche w czasie przeciagnelo ;)
co mi osobiscie jest na reke bo gdzie indziej w warszawie za dyszke dostaniesz bun cha ;)
Według mnie najlepsze wietnamskie jedzenie w Warszawie. Jeden z barów ze stadionu otworzył filię na Chmielnej, owszem tak samo dobre jedzenie ale ceny zdecydowanie wyższe.
Jeśli mówisz o tej restauracyjce (restauracja to chyba za duże słowo) niedaleko apteki, gdzie na ścianie wisi wizerunek J.P.II, to jedzenie jest świetne :)
Znajoma "sprzedala" mi ta knajpe, jedzenie swietne, a ceny nie sa az takie straszne.
Dokładnie o tej knajpce mówię. Nazywa się ona Toan Pho.
marszull
27-07-2010, 18:53
jest jeszcze duzamicha na widok
i pewnie po wakacjach (moze troche wczesniej) ruszy nowa knajpka za smykiem
marszull
28-09-2010, 14:10
mam nadzieje ze nikt sie nie obrazi
jesli przypomne adres strony ktora wczoraj juz jest w pelni aktywna
wirtualna wycieczka po alejce stadionowej z wietnamskim jedzeniem (http://www.slodkokwasna.pl)
podziekowania dla kolegow: Piwkoo za pomoc przy formularzu i galerii, Przemka Kowalczyka za logo, Marcina Lasy za pomoc przy filmach
i Namowi za pomoc przy rozmowach polsko wietnamskich ;)
Co do stadionu to mi się zawsze przypomina to :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=4zLsRop6VN0