Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Mocna Landryna......
Landrynka po wschodzie slonca......
Zdjecie robilem raczej jako probe poradzenia sobie z kontrastowym ujeciem i pozyczonym od Brylka filtrem polowkowym:D Ale po miesiacu zasiadlem do tej fotografii......i mi sie spodobalo:D
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/)
ladnie obrobione i kolorki, sie podoba.
i mi sie spodobalo:D
mi też :)
jacekz40
23-07-2010, 15:32
Mi się też spodobało ale czemu tych śmieci spod nóg Grzesiu nie posprzątałeś? ;-)
Mi się też spodobało ale czemu tych śmieci spod nóg Grzesiu nie posprzątałeś? ;-)
Jakie smieci.....sama natura;)
Kadrowo mi się podoba, kolory dobre.. Co mi się nie widzi, to ten syf na pierwszym planie, na kamieniach i stemplem bym ciachnął ten biały motyw na linii wody, niedaleko prawego brzegu zdjęcia.
jacekz40
23-07-2010, 15:37
Jakie smieci.....sama natura;)
a to na pierwszym kamieniu...przypomina warkocz jakiejś świtezianki co ją oskalpowali :D
Nie boj :smile: Grzegorz ... co by nie było, że tylko Ty wszystko wyłapiesz :D no i co by tu jeszcze... aha no choćby po to żeby raz na pięćdziesiąt zdjęć jakąś uwagę krytyczną wstawić :lol::lol::lol: a nie tylko głaskać i głaskać ;)
a to na pierwszym kamieniu...przypomina warkocz jakiejś świtezianki co ją oskalpowali :D
Skad wiesz?! Kurcze mialo sie nie wydac....:mrgreen:
mi też :)
mnie również :D
Miałeś lepsze prace, trochę bałaganu u dołu ale ogólnie jest ok.
borregaard
23-07-2010, 17:59
Tak sobie,szczerze powiem...;-)
Proac150
23-07-2010, 18:35
mnie również :D
I mnie :)
jurek1906
23-07-2010, 19:24
Faktycznie mocna landryna :),ale fajna :).
kolorki, ostrość, ogólnie obróbka super, ale kadrowo ja jestem na nie.
ostrytux
23-07-2010, 22:07
Laczków nie zarwało, może lekko już schematycznie ;) niemniej przyjemna fotografia.
maniak666
23-07-2010, 22:36
Patrze raz , patrzę drugi, trzeci... Niby wszystko cacy ale coś nie gra. Wiem!!! Wiele Twoich wcześniejszych prac bardziej mnie porwało, tym razem jakoś niespecjalnie.
Grzesiu tytulem to potrafisz zachecic ale gdzie ta landryna ? dla mnie dobre zdjecie z nie pojechana saturacja :p
Bardzo dobre jak zwykle.Pozdrawiam
Ladny obrazek, ale jak juz wczesniej powiedziano - laczki na miejscu ;)
bardzo ładne - kolorki i kadr
krzysztofz24
24-07-2010, 09:34
Dobra i mocna landryna, fajny ten fiolecik w tle na zboczach. Ja jestem na tak...tylko osobiscie widzialbym to zdjecie bez jednego, zbednego mz elementu...czyli tych łabądków;-). Moze to takie moje widzimisie, ale łabedziom nie(dajmy na to lodeczka jak najbardziej):-)...cala reszta foty na tak.