Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Rolkareczka
Wysyłam jedno ze zdjęć pstrykniętych w trakcie przejażdżki rolkowej z koleżanką.
Proszę o ocene:)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img829.imageshack.us/img829/7553/miragotowe.jpg)
Dziewczę ładne, choć kadrowanie niezbyt: ucięta stopa i łokieć i głowa. Cięcia nie zawsze są złe, ale ja tu uzasadnienia nie widzę w takim przycinaniu. Trochę za duża głębia ostrości jak dla mnie. Wrzuć więcej z innej perspektywy, niekoniecznie z góry;)
słowografia
20-07-2010, 11:04
uwagi jak wyżej.
a przede wszystkim troche mało rolek w tej rolkareczce
uwagi jak wyżej.
a przede wszystkim troche mało rolek w tej rolkareczce
eee taam roolki.... za to jakie ładne ma... oczy ! :-P
Zdaję sobie sprawę, że kadr nie jest perfekcyjny i aż się prosi o poprawę. A jak kolory?
A ja za kolega prz3mo : kadr jest idealny :)
Daj jeszcze tych... zdjęć tej koleżanki ;)
tatusiek
20-07-2010, 15:24
Mam wrażenie że nie o ocenę zdjęcia Ci chodziło:)
Też mam takie wrażenie:d Jeśli chodzi o kolor skóry to jest żółta dominata.
...rzeczywiście nie da się nie zauważyć ;)
Bardzo ładne zdjęcie jednak pamiętajmy żeby plusy nie przysłoniły nam minusów... Jak dla mnie też tytuł sugeruje więcej rolek, a tu głównie...twarz.
Dziewczę ładne, choć kadrowanie niezbyt: ucięta stopa i łokieć i głowa. ...
Tam to może ciac do woli. Dobrze, ze nie przyciął....tych ocząt...
hahahah Głodny zrobił furorę swoją rolkareczką i jej oczętami ;D faktycznie rolki mało są widoczne ale w końcu to portret a jakiś tam ich zarys jest więc wydaje mi się że jest OK :)
Bardzo ładne zdjęcie jednak pamiętajmy żeby plusy nie przysłoniły nam minusów... Jak dla mnie też tytuł sugeruje więcej rolek, a tu głównie...twarz.
Chłopie - jak tobie w tym portrecie brakuje rolek, to już nie ma dla ciebie cienia jakiejkolwiek nadziei... :mrgreen:
eee taam roolki.... za to jakie ładne ma... oczy ! :-P
no, kolega ma rację oczy też są przepiękne.
Ładnie, pamiątkowo ze wspólnego wypadu wyszło.
Jest dziewczę, są rolki - jest rolkareczka ;)
Czornyj Gdyby zdjęcie nosiło tytuł 'Piękne oczka' pewnie bym nawet nie zajrzał :-D, mam nadzieję, że autor wątku wyciąga jak najwięcej wniosków z tej konstruktywnej krytyki.
Kolejne foto 'Wrotkareczka' i będzie komplet.
No w sumie tu krągłości tam kółeczka, fajna jest ta rolkareczka ;)
Rolki już wysłużone i stare, więc jaki sens je eksponować:) Dorzuce wieczorem jeszcze jakieś zdjęcia i skoro jest takie zapotrzebowanie to i rolek bedzie wiecej:)
Darek Jankowiak
21-07-2010, 21:07
Chłopie - jak tobie w tym portrecie brakuje rolek, to już nie ma dla ciebie cienia jakiejkolwiek nadziei... :mrgreen:
Czornyj niestety ale Muhozol nie zrozumiał :):):) :D:D
Rolki już wysłużone i stare, więc jaki sens je eksponować:) Dorzuce wieczorem jeszcze jakieś zdjęcia i skoro jest takie zapotrzebowanie to i rolek bedzie wiecej:)
Eeee.... nie ma zapotrzebowania na rolki ! Naprawdę ! Wrzuć jakieś kadry, gdzie będą wyeksponowane te... no... oczy ;)
Eeee.... nie ma zapotrzebowania na rolki ! Naprawdę ! Wrzuć jakieś kadry, gdzie będą wyeksponowane te... no... oczy ;)
Oooo dobrze mówi
Zdjęcie to ot taki tam pstryk, bez większych ambicji moim zdaniem. Ale przynajmniej dziewczę naturalnie uśmiechnięte, a po komentarzach widać, że i oczy się podobają. Do albumu jak najbardziej.
Bez dwóch zdań oczy ma piękne:mrgreen:
gregory_21
17-08-2010, 01:29
Obiecanki - macanki a głupiemu stoi... :(