PDA

Zobacz pełną wersję : Miłośnicy kina - Multikino "prawie" za darmo! ;-)

Azazel85
20-07-2010, 00:51
Nie widziałem żeby gdzieś było, więc piszę...

Sieć 36i6 ma bardzo ciekawą ofertę promocyjną, która chyba nie jest jakoś mocno nagłaśniana, przez co wiele osób może o niej nie wiedzieć - a być może byłoby zainteresowanych.
Stąd mój post. To nie jest żadna ich reklama - po prostu sam mam, korzystam, jestem zadowolony, i polecam innym! :)

Otóż:
Promocja nazywa się "Multikino bez endu", i polega na tym że do końca sierpnia 2010 można chodzić na każdy dowolny seans do Multikina płacąc za bilet jedynie 15 groszy (słownie: piętnaście groszy) :).

Co trzeba zrobić i jak to wygląda:
Najpierw kupujemy starter sieci 36i6 - koszt 9 zł. No chyba że ktoś już ma, to naturalnie nie musi:)
Wkładamy kupioną kartę do telefonu, i udajemy się do wybranego przez nas Multikina i kupujemy za 36,6zł imienny karnet promocyjny. Karnety sprzedawane są w Multikinach w godzinach: pon-pt do 17:00; sob-nd do 14:00. Zanim kasjer sprzeda nam karnet, poprosi o wpisanie w telefonie kodu *147# - w celu sprawdzenia czy mamy kartę sim sieci 36i6.
Następnie Aktywujemy karnet wysyłając SMS z numerem kupionego karnetu na nr 6365 co kosztuje nas 0,15 PLN (schodzi nam to z 9zł które mamy na karcie)

Od tej chwili za każdym razem (1 raz dziennie) możemy przychodzić z włożoną kartą do Multikina, na dowolny seans, również po wcześniejszej internetowej rezerwacji, wysyłamy (z karty 36i6 oczywiście) SMS'a o treści: "BEZENDU" na nr 6365 (co kosztuje nas wspomniane wcześniej 15 groszy), w odpowiedzi SMS'em otrzymujemy specjalny jednorazowy kod. Podchodzimy do kasy z otrzymanym kodem, naszym imiennym karnetem promocyjnym i jakimś dowodem tożsamości - i otrzymujemy DARMOWY BILET na wybrany przez nas seans :)

Brzmi to może trochę zagmatwanie - ale jest to banalnie proste, i wg mnie bardzo opłacalnie :)
Jedyny problem, to znaleźć tyle wolnego czasu na chodzenie do kina :)

Link do oficjalnej strony (http://www.36i6.pl/multikino-bezendu/) oraz do Regulaminu Promocji (http://www.36i6.pl/assets/Dokumenty/Regulaminy/regulaminmultikinobezendu01-07-2010b.pdf), oraz Lista kin objętych akcją (http://www.36i6.pl/assets/Dokumenty/listakin.pdf).

Pozdrawiam i udanych seansów życzę! :)

A.n.d.r.e.V
20-07-2010, 00:56
Szkoda że takich rzeczy niema w Cinema City... :( :(

Obi
20-07-2010, 09:01
W CC są Środy z Orange. Na jeden bilet wchodzą 2 osoby :)

Erie
20-07-2010, 09:12
W CC są Środy z Orange. Na jeden bilet wchodzą 2 osoby :)

jakby kto w środę w środku tygodnia miał ochotę i przede wszystkim czas iść do kina :( - rano w czwartek do pracy trzeba wstać więc seanse wieczorne odpadają, a wcześniej siedzimy jak te pszczółeczki w pracy :( - stąd też środy z orange to tylko marketingowo ładnie wygladają :(

tomko
20-07-2010, 09:22
jakby kto w środę w środku tygodnia miał ochotę i przede wszystkim czas iść do kina :( - rano w czwartek do pracy trzeba wstać więc seanse wieczorne odpadają, a wcześniej siedzimy jak te pszczółeczki w pracy :( - stąd też środy z orange to tylko marketingowo ładnie wygladają :(

oj nie jest tak źle ;)
Gorsza sprawa jest, że żeby skorzystać z tej promocji w środę to trzeba zaplanować sobie seans już tydzień wcześniej w czwartek, bo kody promocyjne szybko się kończą (ograniczona ilość).

Szkoda, że ta promocja bez endu tylko do końca sierpnia, akurat mam mało czasu w ostatnim miesiącu lata :(

No i szkoda, że to tylko dla posiadaczy 36i6 a nie wszystkich korzystających z usług Plusa
Z deka to nie sprawiedliwe.

gregory_21
20-07-2010, 11:11
No i szkoda, że to tylko dla posiadaczy 36i6 a nie wszystkich korzystających z usług Plusa
Z deka to nie sprawiedliwe.

No bez jaj... przecież to tylko 9zł za starter... nie musisz nikomu podawać numeru to nie będzie Ci żal wyrzucić go w kosz pierwszego września.

tomko
20-07-2010, 13:25
No bez jaj... przecież to tylko 9zł za starter...

Nie chodzi o 9 zł tylko o politykę firmy....
W ten sposób sztucznie nabijają sobie liczbę posiadaczy kart prepaid.
A stałych klientów maja w głębokim poważaniu.

Czy ktoś się orientuje, czy posiadając telefon w abonamencie w plusie z założonym sim lockiem, telefon odpali mi na karcie 36i6 ?

Azazel85
20-07-2010, 14:09
Czy ktoś się orientuje, czy posiadając telefon w abonamencie w plusie z założonym sim lockiem, telefon odpali mi na karcie 36i6 ?

Z tego co wiem powinien odpalić, w końcu 36i6 to podsieć Plus'a ;-)

mpwt
20-07-2010, 14:41

Jakbyś nie zauważył od jakiegoś czasu bardziej opłaca się być klientem "prepaid" :D

ra-fal
20-07-2010, 16:51
i to mnie martwi

Czy ktoś się orientuje, czy posiadając telefon w abonamencie w plusie z założonym sim lockiem, telefon odpali mi na karcie 36i6 ?[/quote]
tak