Zobacz pełną wersję : Alternatywa dla Skyfire?
tgollob_jamessuchar
18-07-2010, 12:57
Posiadam Samsunga Omnię II i bardzo krótki czas użytkowałem na nim przeglądarkę Skyfire.. były z nią coraz większe problemy aż w końcu od 1. lipca nie działa w wielu krajach (za wyjątkiem USA, Kanady i UK)...
Jaka jest alternatywa dla tej przeglądarki na Windows Mobile 6.5 ? Chodzi o obsługę JAVY i FLASH (choć może czegoś jeszcze... po prostu na Skyfire wszystko działało jak na kompie)
tomek-GL
18-07-2010, 17:09
Chyba będzie ciężko o dobrą przeglądarkę....
Ja na swojej Omni (i900) używam opery mini w wersji java gdyż sprawia wrażenie odrobinę szybszej od wersji mobile 10 ale i tak rewelacji nie ma...
Korzystałem też jakiś czas z Uzarda (http://www.uzard.com/en/down/download.asp) ale nie przekonałem się do niej a przeglądarka cały czas jest w fazie beta testów i czasem pojawiają się mniej lub bardziej irytujące błędy (choć jest ich coraz mniej ;) ).
Warto dodać, że Uzard jest niemalże identyczna pod względem funkcjonalości jak skyfire i odwarza osadzone elementy w stronach www ;)
Z godnych polecenia był tez Iris browser ale obecnie jedyną aktualną wersją jest 1.8 - nie wiem czemu TorchMobile zaniechał dalszy rozwój tej przeglądarki...
Wątpię byś znalazł coś lepszego...