Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Eastbourne
Witam po dłuższej nieobecności, związanej z wyjazdem na zasłużony urlop :-) aparat oczywiście zabrałem :-) miał głównie służyć do udokumentowania chwil z wakacji, które trafią do rodzinnego albumu, ale oczywiście nie mogłem się oprzeć okazji i trafiłem parę ladszaftów , które zaprezentuje w późniejszym czasie. To zdjęcie zrobiłem w Eastbourne, miejscowości położonej w południowej części Wielkiej Brytanii :-)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img19.imageshack.us/i/eastbourne.jpg/)
zrobione podpiętą 50 1.8 :-)
Arturze, jakosciowo super, ostro i czysto ale kadrowal bym bardizej w lewo zeby pokazac to molo;)
Nikonozaur
13-07-2010, 22:15
Arturze, jakosciowo super, ostro i czysto ale kadrowal bym bardizej w lewo zeby pokazac to molo;)
Słuszna uwaga. ;)
maniak666
13-07-2010, 22:45
Pochwały i uwagi jak wyżej. A ciekawośc mnie zżera czy trafiłes parę mil dalej na klify Seven Sisters w Beachy Head???
No i czy tam popełniłeś jakieś landszafciki? Jeśli tak, to wyczekuję z niecierpliwością;)
Pochwały i uwagi jak wyżej. A ciekawośc mnie zżera czy trafiłes parę mil dalej na klify Seven Sisters w Beachy Head???
No i czy tam popełniłeś jakieś landszafciki? Jeśli tak, to wyczekuję z niecierpliwością;)
Nie miałem wystarczającej ilości czasu aby dotrzeć nad same klify :-( mam kadry z pewnej odległości. Żal ogromny bo widoki zaiste piękne :-)
Ładnie, czysto i klarownie :-).
Co do kadru, uwagi j.w. :wink:.
zgadzam się :)
borregaard
14-07-2010, 08:20
Artur zapewne wie co byłoby lepsze dla kadru,więc gdyby miał to pokazałby....To co widać jest dobre.
Proac150
14-07-2010, 10:00
Jest ładnie, jeśli można było uwaga Grzegorza słuszna.
Artur zapewne wie co byłoby lepsze dla kadru,więc gdyby miał to pokazałby....To co widać jest dobre.
Dzięki, masz rację, ten kadr był optymalny i jak napisałem poniżej zdjęcia zrobiony 50 1.8 :-)
Bartekkw
14-07-2010, 22:38
Bardzo ciekawe zdjęcie...kadrowo jest jak najbardziej ok...wiecej mola byloby zbyt oczywiste. Ostrość i klarowność obrazu pierwsza klasa
przemo1978
14-07-2010, 23:01
Bardzo ciekawe zdjęcie...kadrowo jest jak najbardziej ok...wiecej mola byloby zbyt oczywiste. Ostrość i klarowność obrazu pierwsza klasa
Też tak uważam ale nie do końca. Jak już bawimy się obróbką i lansujemy się dobrym zdjęciem to dlaczego widzę wokół wieżyczki ptaki ?? Czy to kropki na matrycy ?? Może wystemplować ?? a Po za tym jak koledzy bardziej w lewo bym to widział .
Na pewno to są ptaki :-) i postanowiłem je zostawić :-)
Jest ladnie, ale zgodze sie z sugestia, ze wieksza ilosc lewej polepszylaby sytuacje ;)