Zobacz pełną wersję : Gdzie odpocząć na Kaszubach?
Pytanie mało fotograficzne, ale może ktoś z Was może polecić jakieś ciekawe miejsce na rodzinny wypoczynek? chodzi mi o jakiś niewielki ośrodek, bez wiejskich dyskotek, z czystym kąpieliskiem i położony w promieniu 200km od Gdańska. Im taniej tym lepiej. Warunki mogą być spartańskie.
Może macie jeszcze jakieś zdjęcia? Może wypoczywaliście już w jakimś ładnym spokojnym miejscu?
Nie jest super tanio i spartansko, ale sprawdz www.debrzyno.pl Bylem tam dwa razy, w tym roku bede trzeci raz i poki co nie mam zastrzezen. Znajomi z dziecmi tez nie.
www.debrzyno.pl - nie znaleziono serwera :(
Moze to http://www.debrzyno.com.pl/
Ale widze ze dosc drogawo
gołubie, wdzydze i te okolice? w gołubiu byłem za małolata, więc nie wiem dokładnie jak wygląda sytuacja.
Możesz do mojego ojca się wbić. Prowadzi coś a'la wiejski agroturistic:D Jest to Kociewie, chociaż wielu ludzi twierdzi, że my Kaszuby są:D Masz do dyspozycji żaglóweczkę, kajaczek, kilka jezior obok siebie. Ewentualnie pod koniec sierpnia możesz trafić na międzynarodowy festiwal muzyki... gospel:D
Więcej informacji na PW:D