Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Lough Gur (kwadrat)
Wykopana fota, w sumie plener nie taki dawny, bo chyba z tamtego miesiąca, ale jakos nie miałem okazji zabrać się do tych zdjęć, zapraszam do oglądnięcia.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img408.imageshack.us/i/mg0239z.jpg/)
no niby ładnie,
technicznie nic do zarzucenia nie mam
ale nie porywa
no niby ładnie,
technicznie nic do zarzucenia nie mam
ale nie porywa
A mnie własnie porywa...prosto,skromnie,estetycznie.
maniak666
11-07-2010, 19:31
A mnie własnie porywa...prosto,skromnie,estetycznie.
Oooo, dokładnie. A poza tym, to i do kwadratu powoli przywykam i ramka jakoś nie razi:D
Sowulus12
11-07-2010, 19:59
Może odrobinę zabrakło światła, ale i tak bardzo przyjemne.
Mnie sie podoba :)
Troszke drzewka po prawej ciemne i 2 kamienie swieca troche....
Może troszkę górę bym ciemniejsza zrobił, ale klimat trzyma (kamienie fakt zbyt jasne).
Może troszkę górę bym ciemniejsza zrobił, ale klimat trzyma (kamienie fakt zbyt jasne).
Mialem nic nie pisac, ale jednak musze nadmienic ze te kamienie sa w rzeczywistosci jeszcze jasniejsze, nie wiem z czego one sa zrobione, wyglada mi to na jakis wapień. ;)
Dziekuje za opinie.
Bez gradientu by bylo oka!
Mialem nic nie pisac, ale jednak musze nadmienic ze te kamienie sa w rzeczywistosci jeszcze jasniejsze, nie wiem z czego one sa zrobione, wyglada mi to na jakis wapień. ;)
Dziekuje za opinie.
Rozumie, ale, żeby te dwa mniejszy wyszły jak największy. Ja odbieram zdjęcie jak to widzę, tam nie byłem, wiem, że często mieć wszystkiego nie można to nie jest zarzut tylko to co bym chciał zobaczyć. Zapewne jakbym był na tym miejscu mój odbiór były inny.
borregaard
12-07-2010, 08:47
Szkoda trochę,że ten dół nie zamknął się ładnie w kadrze,ale jest OK.
wojtek6308
12-07-2010, 09:30
Szkoda trochę,że ten dół nie zamknął się ładnie w kadrze,ale jest OK.
Też tak myślę :-) .
krzysztofz24
12-07-2010, 09:32
A ja bym nic nie przyciemnial i nie rozjasnial, tonalnosc zdjecia podoba mi sie dokladnie taka jak obecnie zapodana...No i ogolnie szczeki z podlogi nie zbieram;-), ale jest bardzo przyjemnie i ok mz:-).