Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [pytanie] Gdzie w okolicach Chrzanowa?

Plastek01
10-07-2010, 09:29
Wybieram się na urlop do rodzinki do Chrzanowa i chciałbym tam troszkę pofocić. Podrzućcie jakieś ciekawe miejsca w okolicach, bo chociaż mam kilka planów, na przykład Wieliczka i Jura Krakowsko-Częstochowska, to chętnie też wpadnę w inne okolice.
Z góry dzięki za pomoc.

Władca Pixeli
11-07-2010, 06:15
Wybieram się na urlop do rodzinki do Chrzanowa i chciałbym tam troszkę pofocić. Podrzućcie jakieś ciekawe miejsca w okolicach, bo chociaż mam kilka planów, na przykład Wieliczka
Jak będziesz jechać do Wieliczki to nie zapomnij odwiedzić miasto koło Wieliczki - Kraków :mrgreen:

Plastek01
11-07-2010, 13:05
Jak będziesz jechać do Wieliczki to nie zapomnij odwiedzić miasto koło Wieliczki - Kraków :mrgreen:

Ee tam. Jakieś nieciekawe wiochy będę fotografował :p
A tak na poważnie, to Kraków na razie sobie daruję, bo trochę fotek z niego już mam po ubiegłym roku.

MARYJAN
11-07-2010, 14:21
Gdybyś chciał pozbyć się aparatu i innego osprzętu, to wpadnij wieczorem do Krzeszowic, to blisko Chrzanowa, a takich atrakcji jak banda "dresów" usiłująca Cię pozbawić sprzętu do hobby, to nie znajdziesz w całej Jurze. A tak na poważnie, jeżeli interesują Cię raczej plenery, to nie szukaj ciekawych miejsc tam gdzie mówią że fajnie, tylko po drodze w takie miejsca. W Rudnie jest całkiem malowniczy zamek, a raczej ruiny. Fajny klimat, jak Grecja prawie. Co prawda nie wolno tam wchodzić, bo ruina i grozi zawaleniem, ale, kto by się tam przejmował...