Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Dziura - [Nemeth]
Witam
Taki widoczek wypatrzyłem w nocy o północy.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img411.imageshack.us/img411/1699/holed.jpg)
pozdr.
swietna kolorystyka tego zdjecia jest
Ciekawe swiatlo i faktury.
Nikonozaur
10-07-2010, 10:38
Mam problem - naprawdę bardzo mi się podoba to zdjęcie, ale po kilku minutach patrzenia w dalszym ciągu nie wiem dlaczego... :shock:
Mam problem - naprawdę bardzo mi się podoba to zdjęcie, ale po kilku minutach patrzenia w dalszym ciągu nie wiem dlaczego... :shock:
:D
gdyby nie ta zieleń po prawej to wygląda troche jakby jakieś prace prowadzone na jakimś księżycu czy coś :mrgreen: zdjęcie się podoba
anonymos
10-07-2010, 16:12
Fajny morski industrial. Spychacze elegancko sprawiają wrażenie miniatur.
ps
A co dziwne to tym razem wszystko idealnie doświetlone w całym kadrze :D .
To ja powiem tak:
podoba mi się, że nad morzem nie starasz sie na silę napinać na jakieś suuuuperaśne widoki. I czynisz to udanie. A o
Connemarze nie napiszę w tym wątku.
A o
Connemarze nie napiszę w tym wątku.
Nie rozumiem?
Masz cos do mnie?
A moze wlasnie nie masz co pokazywac??
Nie rozumiem?
Masz cos do mnie?
A moze wlasnie nie masz co pokazywac??
Kolego, tak sie sklada, ze ja nie rozumiem o co Tobie idzie... Ani Twoj watek, ani o Tobie nikt nic zlego nie mowi a sie napinasz z jakiegos powodu.
Bardzo ladna fotografia - podoba sie!
Panowie, nie kłóccie się - to nic nie wnosi...
pięknie ujęta degradacja plaży, ekstra światło;) imho myślałem, że na forum ucieka się po kłótni ze swoją/swoim, anie po to by się kłócić
pięknie ujęta degradacja plaży, ekstra światło;) imho myślałem, że na forum ucieka się po kłótni ze swoją/swoim, anie po to by się kłócić
Degradacja? Te koparki i rury refulacyjne są właśnie w tym celu by ratować plażę i cały półwysep przed przerwaniem w tym miejscu ;)
A co do kłótni to ja nic nie wiem o co chodzi :)
jurek1906
11-07-2010, 16:14
Ja rozumiem ,dźwigać ekstra korzeń żeby go ułożyć w ciekawym miejscu i zrobić mu zdjęcie,ale żeby skołować 4 traktory,parę rur i jeszcze taką dziurę wykopać ,to jest mega poświęcenie :).Ciekawie to wyszło,podoba się :).
Proac150
11-07-2010, 20:22
Super wypatrzone i pokazane.
Marian K
11-07-2010, 21:38
Ja rozumiem ,dźwigać ekstra korzeń żeby go ułożyć w ciekawym miejscu i zrobić mu zdjęcie,ale żeby skołować 4 traktory,parę rur i jeszcze taką dziurę wykopać ,to jest mega poświęcenie :).Ciekawie to wyszło,podoba się :).
Dobre,zdjęcie też się podoba.
helopawelo
12-07-2010, 02:10
świetne zdjęcie!!
p.s. czy to nie Ustka przypadkiem?
wojtek6308
12-07-2010, 09:42
Ładna praca :-) .
krzysztofz24
12-07-2010, 09:51
Fajny pomysl, super kolorki i tonacja, zdjecie mi sie b.podoba:-).
Jedyne co bym zmienil to pozbyl sie tego swiecacego kwadraciku po prawej stronie w srodku wys. zdjecia (spychacz stojacy bokiem?).
Teraz mam tak ze zaczynam ogladac zdjecie od spychaczy stojacych po srodku...i zaraz wzrok ucieka na owy swiecacy kwadracik, dziura na dole i potem niebo(zaczynajac od lewej nad tafla wody i konczac na chmurkach po prawej) i znowu ten kwadracik.
Podsumowujac, gdyby nie bylo tego kwadracika, wzrok "lepiej" by wedrowal po kadrze, a sama dziura w ziemi(ktora jest dosyc atrakcyjnym elementem tego zdjecia) byla lepiej wyeksponowana...mz ofc;-).
(...)
ps
A co dziwne to tym razem wszystko idealnie doświetlone w całym kadrze :D .
;)
Heheh dobre dobre ;)
świetne zdjęcie!!
p.s. czy to nie Ustka przypadkiem?
Przykro mi. To Władysławowo.
(...)
Jedyne co bym zmienil to pozbyl sie tego swiecacego kwadraciku po prawej stronie w srodku wys. zdjecia (spychacz stojacy bokiem?)(...).
A nie myślałem o tym, żeby ten kontener usuwać. Skoro już tak tam było ? :D
Dzięki wszystkim za komentarze. Zwykłe zdjęcie bez wodotrysków tym bardziej się cieszę, że się podoba :)