Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Świerkowa aleja dzieł.......
borregaard
09-07-2010, 18:56
...dobry pomysł,chociaż nie "dzieła" tam wiszą...:-)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/)
Dobre zdjecie....ba nawet bardzo ale Andrzeju te ramki zmien!
borregaard
09-07-2010, 19:51
Dobre zdjecie....ba nawet bardzo ale Andrzeju te ramki zmien!
Nieeee,ramki to mój krzyż.....;-):mrgreen:
Boleczek
09-07-2010, 20:00
Świetne
przyjemne zdjęcie. pewnie to aleja Twoich zdjęć, co? :mrgreen:
anonymos
09-07-2010, 20:26
Jedno z bardziej naturalnych Twoich zdjęć i nieprzekombinowanych :D .
Ale krzyż bym usunął z Twoich barków bo zdjęciom bardzo działa na ich niekorzyść.
borregaard
09-07-2010, 20:29
Jedno z bardziej naturalnych Twoich zdjęć i nieprzekombinowanych :D .
Ale krzyż bym usunął z Twoich barków bo zdjęciom bardzo działa na ich niekorzyść.
Tym większe wyzwanie i motywacja...;-) :lol:
maniak666
09-07-2010, 20:37
No i jak ja mam się do ramek przekonac:roll: Zdjęcie fajne.
Bartekkw
09-07-2010, 20:39
no i cacy jest. Kadr i kolor na duży plus - podoba się
ostrytux
09-07-2010, 20:56
Niezłe miejsce na wystawę :)
Ladny kadr... ale z tymi ramkami to... :p
Chyba zaczne sobie ogladac Twoje prace po wczesniejszej zmianie ramki, na bardziej ... "ackeptowalna" :lol:
Niezłe miejsce na wystawę :)
i do tego wystawia poza domem, bo koło jego chałupy nie ma takiej alejiki - chyba w innym powiecie :)
borregaard
09-07-2010, 22:23
Ladny kadr... ale z tymi ramkami to... :p
Chyba zaczne sobie ogladac Twoje prace po wczesniejszej zmianie ramki, na bardziej ... "ackeptowalna" :lol:
Hubercie..daj propozycję,jestem otwarty.... jak w trakcie operacji...zmiany ramki ,ofc.;-) :mrgreen:
Hubercie..daj propozycję,jestem otwarty.... jak w trakcie operacji...zmiany ramki ,ofc.;-) :mrgreen:
Andrzeju, jestem raczej "tradycjonalista" w temacie ramek (przynajmniej od pewnego czasu) ;) Stad cos delikatnego i bialego zarazem mysle, ze by tutaj pasowalo... :D Zdejmij chociazby szarosc z powyzej ramki i pozostaw ten cieniutki, bialy "pasek" ;)
borregaard
09-07-2010, 22:39
Andrzeju, jestem raczej "tradycjonalista" w temacie ramek (przynajmniej od pewnego czasu) ;) Stad cos delikatnego i bialego zarazem mysle, ze by tutaj pasowalo... :D Zdejmij chociazby szarosc z powyzej ramki i pozostaw ten cieniutki, bialy "pasek" ;)
Tak jest!!!....
Postaram się coś takiego ,dziwnego, uczynić....niedługo..:D
Nikonozaur
10-07-2010, 00:09
Aleja zasłużonych... Fajnie. :)
Podoba mi sie. W ramce. Taki srednio szary jest najbardziej neutralnym ze znanych kolorow.
W sposob najbardziej uniwersalny odcina zdjecie od tla. Owszem, indywidualnie mozna
czesto lepiej trafic, ale jako jedyny standard jest najlepszym wyborem.
borregaard
10-07-2010, 13:56
Podoba mi sie. W ramce. Taki srednio szary jest najbardziej neutralnym ze znanych kolorow.
W sposob najbardziej uniwersalny odcina zdjecie od tla. Owszem, indywidualnie mozna
czesto lepiej trafic, ale jako jedyny standard jest najlepszym wyborem.
Wiedziałem Seeker,że na Ciebie można liczyć.....:D
wojtek6308
12-07-2010, 10:23
Bardzo ładna ta aleja :-) .