Zobacz pełną wersję : Film z warsztatów fotografii modowej.
Zeszłoroczne warsztaty fotografii modowej w Szklarskiej Porębie:
zapraszam na film. (http://www.andrzejorlowski.com/video/szklarska.html)
Jakby coś, to ten mosad z filmu to nie ja! Ja jestem mOSAd. ;) No i zabrakło operatora kamery na filmie! A przecież to najbardziej ruchliwa postać była. Bez sensu! A filmik przyjemny. Dzięki wielkie.
fajny filmik. Rozumiem że Andy_O był operatorem kamery:)?
ale patrząc na filmik nie było 25 osób na wyjeździe, co?
ale i tak fajnie sie na to patrzy szkoda że nie mogłem bo bym pojechał.
Dla mnie to były "warsztaty realizacji reportażu filmowego", bo jak co niektórzy wiedzą, wideo to moja wielka pasja i hobby. Niestety, brak sprzętu i czasu, bo to jednak pochłania ogromne ilości czasu. Ale straaasznie to lubię :-)
Andrzejku, Canon da Ci naprawdę ogromne pole do popisu jeśli chodzi o film. Pewnie już to wiesz ale to tak na wszelki wypadek piszę. Współpracuję z dwoma realizatorami. Obaj uzupełnili kamery pro Canonami i bardzo sobie chwalą.
A filmik bardzo fajny. Na marginesie we wrześniu organizuję duże warsztaty mody i glamour. Na przełomie września i października planujemu plener na Sycylii i tam chciałbym też poćwiczyć "kręcenie". Być może Canonem. Fajnie by było jakby się wybrał z nami i na warsztaty i na Sycylię :)
Wstępnie patrzyłem na Cnona 5dmkII.
Czy to możliwe, że w trybie wideo jest tylko opcja "full automatic" i nie mamy wpływu na WB/ISO/przysłonę?
To dyskwalifikacja..
To musiałeś patrzeć na niego z bardzo, ale to z bardzo daleka :D
To musiałeś patrzeć na niego z bardzo, ale to z bardzo daleka :D
Raczej z całkiem bliska na egzemplarz bez update'u firmware'u ;-)