PDA

Zobacz pełną wersję : Film z warsztatów fotografii modowej.

Andy_O
08-07-2010, 02:57
Zeszłoroczne warsztaty fotografii modowej w Szklarskiej Porębie:
zapraszam na film. (http://www.andrzejorlowski.com/video/szklarska.html)

mOSAd
08-07-2010, 04:30
Jakby coś, to ten mosad z filmu to nie ja! Ja jestem mOSAd. ;) No i zabrakło operatora kamery na filmie! A przecież to najbardziej ruchliwa postać była. Bez sensu! A filmik przyjemny. Dzięki wielkie.

Kargulo
08-07-2010, 04:44
fajny filmik. Rozumiem że Andy_O był operatorem kamery:)?

ale patrząc na filmik nie było 25 osób na wyjeździe, co?

ale i tak fajnie sie na to patrzy szkoda że nie mogłem bo bym pojechał.

Andy_O
08-07-2010, 10:46
Dla mnie to były "warsztaty realizacji reportażu filmowego", bo jak co niektórzy wiedzą, wideo to moja wielka pasja i hobby. Niestety, brak sprzętu i czasu, bo to jednak pochłania ogromne ilości czasu. Ale straaasznie to lubię :-)

admin
09-07-2010, 16:44
Andrzejku, Canon da Ci naprawdę ogromne pole do popisu jeśli chodzi o film. Pewnie już to wiesz ale to tak na wszelki wypadek piszę. Współpracuję z dwoma realizatorami. Obaj uzupełnili kamery pro Canonami i bardzo sobie chwalą.

A filmik bardzo fajny. Na marginesie we wrześniu organizuję duże warsztaty mody i glamour. Na przełomie września i października planujemu plener na Sycylii i tam chciałbym też poćwiczyć "kręcenie". Być może Canonem. Fajnie by było jakby się wybrał z nami i na warsztaty i na Sycylię :)

Andy_O
21-07-2010, 14:38
Wstępnie patrzyłem na Cnona 5dmkII.
Czy to możliwe, że w trybie wideo jest tylko opcja "full automatic" i nie mamy wpływu na WB/ISO/przysłonę?
To dyskwalifikacja..

nowart
21-07-2010, 23:18
To musiałeś patrzeć na niego z bardzo, ale to z bardzo daleka :D

Andy_O
22-07-2010, 01:04
To musiałeś patrzeć na niego z bardzo, ale to z bardzo daleka :D

Raczej z całkiem bliska na egzemplarz bez update'u firmware'u ;-)