Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Gdy nikt nie patrzy
http://wpk.eltrakon.pl/L1004220%20Gdy%20nikt%20nie%20patrzy.jpg
źródło (http://wpk.eltrakon.pl/L1004220%20Gdy%20nikt%20nie%20patrzy.jpg)
Kolego, bez obrazy.....czy ty masz problem z poruszaniem sie po okolicy?
B&W dobre ale samo zdjecie nie dla mnie.....
Trudno. :D
A problemu nie mam.
Grzesiu... co Ci przeszkadza w "okolicy"? :)
Sebastianito
08-07-2010, 00:53
A dla mnie zdjecie wrecz przeciwnie... Bardzo dobre...
A dla mnie zdjecie wrecz przeciwnie... Bardzo dobre...
Hmmm... jeśli mogę podziękować... to dziękuję. :)
nie wiem czemu ale podoba sie.
Nic......ale kolega nie pokazuje nam wiele wiecej jak swoje podworko.
Polska jest piekna i skoro kolega uparcie pokazuje swoje prace w dziale krajobraz to chce zobaczyc kawalek Polski.....i tyle.
Polska jest piekna i skoro kolega uparcie pokazuje swoje prace w dziale krajobraz to chce zobaczyc kawalek Polski.....i tyle.
Skoro to fotogeniczne podwórko... Nie każdy ma klify w zasięgu ręki. Ale po co ja to piszę. Autor sam się obroni. :)
On mnie jednak przejrzał, Moderatorce nie wypada skłamać. Mam problem... gdy zapomnę podładować Melexa...
Skoro to fotogeniczne podwórko... Nie każdy ma klify w zasięgu ręki. Ale po co ja to piszę. Autor sam się obroni. :)
Nie tak w zasiegu reki ale autor sam sie podpisuje, ze mieszka w odleglosci "29km od Buska Zdroju"......a ja na najblizsze klify jade 80km......
On mnie jednak przejrzał, Moderatorce nie wypada skłamać. Mam problem... gdy zapomnę podładować Melexa...
Zartujesz?
Nie tak w zasiegu reki ale autor sam sie podpisuje, ze mieszka w odleglosci "29km od Buska Zdroju"......a ja na najblizsze klify jade 80km......
W Busku też nie ma klifów. Myślałem, że o tym wiesz. :D
nie wiem czemu ale podoba sie.
A ja wiem - zmieniłeś avatar. To przecież "znowu jakieś krzaki". Dziękuję. ;)
W Busku też nie ma klifów. Myślałem, że o tym wiesz. :D
Eeee dobra, jezeli masz marna krajobrazowo okolice to mozesz podjechac kawalek.....bylem kiedys w Busku Zdroju i nie jest wcale tak slabo.....
A co do klifow to wiedz ze pisze powaznie i nie rob sobie ze mnie jaj.....bo mam wrazenie ze wystawiajac takie zdjecie (nie zle) w krajobrazie to Ty sobie robisz jaja!
Eeee dobra, jezeli masz marna krajobrazowo okolice to mozesz podjechac kawalek.....bylem kiedys w Busku Zdroju i nie jest wcale tak slabo.....
A co do klifow to wiedz ze pisze powaznie i nie rob sobie ze mnie jaj.....bo mam wrazenie ze wystawiajac takie zdjecie (nie zle) w krajobrazie to Ty sobie robisz jaja!
Grzegorzu, moja okolica nie umywa się do kliffowej. Dobrze wiesz. Ale mnie to specjalnie nie przeszkadza, tylko Tobie przeszkadza moje nieprzeszkadzanie... A wstawiłem tu, bo bardziej pasuje niż do motoryzacji. ;)
Nie chcę mieć w Tobie wroga, to Ty robienie jaj zarzucasz mi po raz kolejny... Gdybyś był jeszcze kiedyś w Busku-Zdroju (z kreską w środku), lub okolicy to zapraszam na kawę, herbatę albo mate (jeśli lubisz taki napój).
Przepraszam wszystkich za offtopic, a Tobie dziękuję za to "nie zle". :)