Zobacz pełną wersję : nie mogę wysłać PW
goblinos
06-07-2010, 22:45
Możecie coś poradzić?
Przy próbie wysłania PW dostaję informację, że :
" 1. Brak miejsca w skrzynce na prywatne wiadomości lub pocztę"
Ze 100 dozwolonych wiadomości mam zajęte 53
miał już ktoś takie cuś i sobie z tym poradził?
pzdr
goblinos
ASAHI ma podobny problem. Jego skrzynka nie jest zapełniona a przy próbie wysłania wiadomości pojawia się komunikat o kluczu niedozwolonym czy czymś takim.
Ale to raczej skrzynka adresata jest zapchana. Przynajmniej tak byłoby logicznie.
miron19j
06-07-2010, 23:21
Ale to raczej skrzynka adresata jest zapchana. Przynajmniej tak byłoby logicznie.
podczas wysyłania PW kopia zapisuje się w "wysłane". Jeżeli tam będzie pełno, nie da się wysłać wiadomości. Przynajmniej tak sądzę, bo zawsze kasuję niepotrzebne wiadomości. :-)
No tak... Tysz prawda :)
Ale skoro goblinos ma miejsce w skrzynce, to i tak dalej wskazywałoby na brak miejsca u adresata.
goblinos
07-07-2010, 09:53
Nie ma chyba osobno limitu do wiadomości wysłanych i odebranych.
W każdym razie swider ma chyba rację, co łatwo sprawdzić, zaraz wyślę do niego wiadomość testową :)
No u mnie pojawia się komunikat: invalid token i wyrzuca mnie zupełnie.
goblinos
07-07-2010, 10:05
Swider miał rację. Tylko komunikat jest mylący, dobrze by to było poprawić, tylko komu to zgłosić?
No u mnie pojawia się komunikat: invalid token i wyrzuca mnie zupełnie.
Taki komunikat też czasem mi się pojawia, ale jak cofnę stronę i wysyłam jeszcze raz to jest już OK.
pzdr
goblinos
ja tez nie mogę wysłać :(
Regularne czyszczenie wiadomości jest tu kluczem.
No tak, ale akurat u mnie wiadomości poniżej normy, a info wyraźnie wskazuje na problem techniczny a nie pełną skrzynkę. Poza tym ja się nie znam, dla mnie to black magic :D
PM już u mnie działa - dzięki :D
Obie strony muszą mieć wolne miejsc w skrzynkach. Także odbiorca wiadomości! To, że wy macie wolne miejsce nie oznacza, że ten do kogo piszecie ma miejsce.
Ja mam niestety całkiem często zapełnioną skrzynke i nie dochodzą do mnie PW, ale za to na emaila dochodzi do mnie wtedy komunikat, żebym oczyścił swoją skrzynkę PW, bo ktoś mi chce wysłać list.