Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Upadek Ikara
http://wpk.eltrakon.pl/L1004026%20Upadek%20Ikara.jpg
źródło (http://wpk.eltrakon.pl/L1004026%20Upadek%20Ikara.jpg)
Swiatlo i widok ladny, kolorki fajne i ostrosc tam gdzie trzeba......przezyje tego psa bo wiem ze lubisz.....ale po jakiego grzyba te badyle w kadrze?
ale po jakiego grzyba te badyle w kadrze?
Żeby zaakcentować "Eye of the Beholder". ;)
Nikonozaur
05-07-2010, 23:54
Masz jednak ciągoty do niebieskiego, Azor ma mordkę w tym kolorze. ;)
Piękne światełko złowiłeś, ogólnie dobrze mi się to widzi.
Raczej, mając miękkie serce (zagadnienie błękitności krwi przemilczę;)), nazbyt ulegam ciągotom matrycy...
Niebieskie cienie na białym dają się, szczególnie w okolicy zmierzchu, zaobserwować, chyba konwersja do sRGB nadmiernie to uwypukliła.
Ale, Andrzeju, dziękując za pozytywny komentarz, nie mogę nie spytać: dlaczego Azor a nie np. Medor? :D
krzysztofz24
06-07-2010, 00:28
Nie wiem o co ci chodzi z tym tytulem;-)...i sam nie wiem czemu(moze za swiatlo...?),ale foto mi sie bardzo podoba:-).
Nikonozaur
06-07-2010, 00:33
Raczej, mając miękkie serce (zagadnienie błękitności krwi przemilczę;)), nazbyt ulegam ciągotom matrycy...
Niebieskie cienie na białym dają się, szczególnie w okolicy zmierzchu, zaobserwować, chyba konwersja do sRGB nadmiernie to uwypukliła.
Ale, Andrzeju, dziękując za pozytywny komentarz, nie mogę nie spytać: dlaczego Azor a nie np. Medor? :D
Na tych wszystkich konwersjach kompletnie się nie wyznaję, mówię jedynie o tym co widzę, a widzę wyraźną niebieską mordkę Azora. Zbyt niebieską by można to było podciągnąć pod przebarwienia w cieniach. A czemu Azor? Dla mnie wszystkie pieski to Azory, jakoś tak wyszło. :)
Nie wiem o co ci chodzi z tym tytulem;-)...i sam nie wiem czemu(moze za swiatlo...?),ale foto mi sie bardzo podoba:-).
Dziękuję, ale jestem nieco zażenowany... A jeśli rzeczywiście Ci się podoba, to pewnie przez ten tytuł... ;)
krzysztofz24
06-07-2010, 01:22
Dziękuję, ale jestem nieco zażenowany... A jeśli rzeczywiście Ci się podoba, to pewnie przez ten tytuł... ;)
Tytul dosyc poetycki:-)...ale swiatelko jak najbardziej ladne ...no i co ja poradze ze mi sie podoba...tak po prostu;-).
intrygujące
b. dobre!
zaczynam łapać o co Ci chodzi :D
intrygujące
b. dobre!
zaczynam łapać o co Ci chodzi :D
Dziękuję.
Szczęściarz!
Ale zdradzisz NAM WSZYSTKIM kiedyś, o co chodzi Autorowi? :D
Trzeba było dać wołu na pierwszym planie zamiast psa, to łatwiej byśmy się domyślili, że to nawiązanie do obrazu Breugla.
Trzeba było dać wołu na pierwszym planie zamiast psa, to łatwiej byśmy się domyślili, że to nawiązanie do obrazu Breugla.
Ale wtedy byłoby "jak wół". :D
PS A nie Bruegla przypadkiem? ;)
bo ma mordkę farbowaną, oj wpkx takie doświadczenia na piesku :)
a tak na poważnie oprócz kilku pierdół o których wspomnieli koledzy zrobiłeś całkiem ładne zdjęcie :)
bo ma mordkę farbowaną, oj wpkx takie doświadczenia na piesku :)
a tak na poważnie oprócz kilku pierdół o których wspomnieli koledzy zrobiłeś całkiem ładne zdjęcie :)
To nie piesek lecz suczka... ale tym niemniej dziękuję. ;)
pastwisko
26-12-2011, 15:55
a mnie się bardzo ta ramka widzi.
przestrzelil skubany...;)
pastwisko
26-12-2011, 16:26
a moze tam spację ci zjadło...
Przypadkowe zdjęcie, przypadkowy tytuł.
I gałązki w kadrze są OK, i niebieska mordka psa jest OK. Bije spokojem. Zdjęcie, które może się podobać.
pastwisko
26-12-2011, 18:47
Przypadkowe zdjęcie, przypadkowy tytuł.
Przypadkowy cytat.
A ja za nic nie mogę się tu czegokolwiek doszukać. Zdjęcie jak zdjęcie.
To nie piesek lecz suczka... ale tym niemniej dziękuję. ;)
suczka czy piesek, też piesek
microbot
26-12-2011, 21:02
na 130-tym pixelu od lewej na wysokości psa widzę hot-pixela, dla równowagi po drugiej stronie umieściłbym hot-doga