Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Przed zachodem......
........... odkopane
zapraszam :)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img811.imageshack.us/img811/5018/dsc2497cropkr.jpg)
pozdrowiam :)
O no! Dokładnie! Śliczne, dość kontrastowe światełko i linie na polu...
Inna sprawa, że na swoje potrzeby przyciąłem kadr do bardziej minimalistycznej wersji. Tzn. uciachałem go 8,5cm z prawej strony. :-)
borregaard
05-07-2010, 19:18
Nie ma się czego czepnąć,to znalazłem syfka na niebie w LG :mrgreen:
martinez
05-07-2010, 19:22
Ładny. sielski obrazek :)
Nie ma się czego czepnąć,to znalazłem syfka na niebie w LG :mrgreen:
a mówiłem otworzyć w Grajewie aptekę !!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
a mówiłem otworzyć w Grajewie aptekę !!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
:mrgreen::mrgreen:
Fota mi siep odoba ale chce ja ocenic jak zobacze u siebie na kompie;)
borregaard
05-07-2010, 19:27
Na syfki wystarczy kosmetyczka....:mrgreen:
kurcze, gdzie wy macie takie widoki? u mnie to tylko słupy energetyczne wszędzie:D
Świetny kadr. Pozdrawiam
kurcze, gdzie wy macie takie widoki? u mnie to tylko słupy energetyczne wszędzie:D
Świetny kadr. Pozdrawiam
No juz sie nie chwal......od kiedy macie?
Ana serio.....kadrow trzeba szukac......
Kazdy amator fotograf ma jazde na ogladanie tego co go otacza......czesto widze cos i juz mam wizje jak bym to kadrowal.....czesto cos wydaje sie malo interesujace ale jak spojzysz na to tak jak aparat to sie zdziwisz jaki dobry temat;)
Świetny kadr. Pozdrawiam
pod Gdańskiem a dokładnie pola koło Pszczółek, i żebyś Ty chłopie wiedział ile tam jest słupów z kablami :) ale trzeba tak kadrować żeby znależć trochę wolnej przestrzeni, ta fotka jest z tele więc jest trochę łatwiej bo to wycinek krajobrazu :)
jurek1906
05-07-2010, 19:44
Ładnie zrobione w ciekawej tonacji :)
anonymos
05-07-2010, 20:06
Nawet jak nie widzę podpisu to i tak wiem czyja to może być praca. Więc konsekwentnie dobrze.
Nawet jak nie widzę podpisu to i tak wiem czyja to może być praca. Więc konsekwentnie dobrze.
dzięki Marcinie, czekam na więcej Twoich :)
Nikonozaur
05-07-2010, 22:32
Światła i cienie zagrały pięknie. Przykład dobrze zrobionego zdjęcia "o niczym".
krzysztofz24
05-07-2010, 22:40
Pierwsze wrazenie-b.ladnie.
Drugie wrazenie-chwila, horyzont w polowie, mocnych punktow raczej brak, dynamicznej perspektywy tez raczej niet;-)...
No a w podsumowaniu to powiem ze to akurat tutaj wg mnie bez znaczenia(ogladajac twoje prace wiem ze umiesz bdb kadrowac)
bo bardzo dobrze udalo ci sie utrwalic piekny wycinek krajobrazu z super swiatelkiem...i dlatego zdjecie mi sie bardzo podoba:-)...chcialoby sie tam byc.
P. S. Dodam jeszcze ze super tonalnosc zdjecia z tymi cieniami...