Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Ślęza porannie
Po nocnym wdrapywaniu się na górę zastaliśmy takie cóś :)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/07/33af5lv-1.jpg
źródło (http://i48.tinypic.com/33af5lv.jpg)
grudzinsky
05-07-2010, 17:30
filtr polowkowy zastosowany?
tak - smaliło tam cholernie i bez filtra bym z rawa nie powyciągał tego co chciałem.
Gratulacje.....swietny klimat...brawo!
borregaard
05-07-2010, 19:12
Dobry kolor,ładnie ,szeroko zrobione,pokazuje kontrast pomiędzy dzienną i nocną stroną.
Sebastianito
05-07-2010, 21:53
Nie mam pytan! Swietna praca...
Dzięki chłopaki za miłe słowa. Na pewno nie spowoduje to, ze stanę się fotografem krajobrazu bo to nie moja działeczka, ale strasznie miło słyszeć że się podoba :)
..................ale strasznie miło słyszeć że się podoba :)
A jak ma sie nie podobac, technicznie swietne zdjecie, kolor przepiekny, piekne swiatlo i temat.....cos jeszcze.....ech Ty juz jestes Landszafciarz:mrgreen:
ostrytux
05-07-2010, 23:15
A jak ma sie nie podobac, technicznie swietne zdjecie, kolor przepiekny, piekne swiatlo i temat.....cos jeszcze.....ech Ty juz jestes Landszafciarz:mrgreen:
No i ładnie powiedziane :) nic tylko się szrajbnąć pod tymi słowami :)
tormentol
06-07-2010, 00:16
No pikne foto. Podoba się.
Bardzo fajne i klimatyczne foto :) Trochę mocne przejście z filtra, ale to detal ;)
dzięki - straszne kontrasty tam miałem i musiałem sie dośc mocno tym filtrem ratowac by coś z tego wyszło :)
krzysztofz24
06-07-2010, 09:51
Bardzo ladne kolory, jest przestrzennie na zdjeciu...i ogolnie jestem na duze tak:-).
Pershing
06-07-2010, 10:13
Chyba wszystko już zostało napisane o tym zdjęciu, pozostaje mi jedynie przyłączyć się do zachwytów bo to naprawdę świetna praca. Dawno nie widziałem u Ciebie Marcinie tak dobrej roboty, tym bardziej gratuluję. Widać, że jak chcesz to potrafisz stworzyć coś extra.
Chyba wszystko już zostało napisane o tym zdjęciu, pozostaje mi jedynie przyłączyć się do zachwytów bo to naprawdę świetna praca. Dawno nie widziałem u Ciebie Marcinie tak dobrej roboty, tym bardziej gratuluję. Widać, że jak chcesz to potrafisz stworzyć coś extra.
dzieki, w głównej mierze to światełko sie do tego przyczyniło. Samego wschodu nie mielismy dobrego - ale jak juz słońce pojawiło sie ciut wyżej to zrobiło sie naprawde miło :) Jednak opłacało się od 2 w nocy wdrapywac na górę... A moze to zasługa tych piw wypitych na trasie - musze pomyśleć... Bo jak to kwestia połaczenia pleneru z piwkowaniem - to jest szansa ze będę częściej jeździł ne plenery :) :)
Od siebie dodam, ze w tym swietle ta praca jest... bardzo ladna! :)
Podoba mi sie ;)
Pablo 77
06-07-2010, 12:48
Świetne,klimatyczne w bardzo dobrym świetle:)
helopawelo
06-07-2010, 13:32
Świetne zdjęcie!! Widzę, że opłaca się nocami po górach chodzić, żeby rankiem takie kadry złapać
Świetne. Powiem Ci nawet, że chmurki chyba lepiej nie mogły się ułożyć.
wojtek6308
07-07-2010, 10:31
Świetnie wyszło :-) .
robi wrażenie. dobrze, że zdążyliscie się wdrapać;-)
wdrapalismy się chyba o 3.30 i do wschodu piliśmy browary :)
Pershing
07-07-2010, 17:16
Sugerujesz Marcinie, że żeby zrobić tak dobrą fotę musisz być po paru browarach?8)
powiem tak - piwo mi w tym nie przeszkodziło :) Zawsze trza łączyć przyjemne z przyjemnym :)
Pershing
07-07-2010, 17:49
Wybrnąłeś z podchwytliwego pytania. Punkt dla Ciebie.
mi sie podoba, fajne kolorki
Wybrnąłeś z podchwytliwego pytania. Punkt dla Ciebie.
eee tam punkt - trza połaczyć górny i dolny śląsk na jakimś plenerze i przetestować wspomnianą metodę ;)
eee tam punkt - trza połaczyć górny i dolny śląsk na jakimś plenerze i przetestować wspomnianą metodę ;)
Ta metoda moze byc wspaniala.....szkoda ze najczesciej ja prowadze:( Chociarz.......
ostrytux
07-07-2010, 22:32
Ja tradycyjnie mogę się zająć organizacją w górach i opróżnianiem browarów :twisted:
Pershing
07-07-2010, 23:27
Czyżby nam się tu jakiś plenerek wspólny w bólach rodził?. Ja jestem bardzo za integracją Górnego i Dolnego Śłąska, a metodę Marcina bardzo chętnie w doborowym towarzystwie przetestuję.
UBoot - złozona z zaledwie dwóch zdjęć - więc to taka mini panorama.
A wspólny plener to dobry pomysł - tak sobie myślę :)